Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΜΕ 3-0 ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΝΗΛΕΑΣ

Φάση από τον περυσινό αγώνα Καρύστου - Νηλέα
Στη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ευβοίας προκρίθηκε ο Νηλέας, ο οποίος επικράτησε με 3-0 στην Κάρυστο επί της τοπικής ομάδας. Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας το προσεχές Σαββατοκύριακο, ο Όλυμπος Γυμνού στο γήπεδο Νεοχωρίου. Ο αγώνας της Καρύστου είχε δύο όψεις.  Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε ο δυνατός αέρας και δεν παίχτηκε καθόλου καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Νηλέα έχοντας ευνοικό αέρα είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, όμως λίγες φορές απείλησε την εστία του Καρύστου. Στο 6' ο Γκούμας βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα Μπακώση, αλλά α τελευταίος απέκρουσε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Γκούμας, αλλά ο Μπακώσης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 10' και στο 15' εκτελέσεις φάουλ των Γκούμα και Καρλή αντίστοιχα, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.  Στο 28' Από σέντρα του Μακρή, ο Καρλής με προβολή άνοιξε το σκορ. Στο 38' ο Κονόμι βγήκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα του Νηλέα Γιώργο Κότσαρη, ο οποίος απέκρουσε εκπληκτικά. 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο δυνατός αέρας σταμάτησε κι οι δυο ομάδες ανέβασαν την απόδοσή τους. Στο 51' από εκτέλεση κόρνερ του Σαμαρά, ο Τάσος Καρλής με κεφαλιά έκανε το 0-2 και στο 77' ο Γκούμας με ατομική ενέργεια σούταρε στο δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Ένα λεπτό νωρίτερα η Κάρυστος είχε απειλήσει με κεφαλιά του Καλόγηρου που πέρασε λίγο άουτ. Στη διάρκεια της προθέρμανσης τραυματίστηκε ο Μπονός και αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Κότσαρη. 
Η σύνθεση του Νηλέα:
Κότσαρης Γ. του Ι., Κότσαρης Γ. του Α., Σαμαράς Στ. (λ.τ. 52' Καρλής Γ.), Μούντριχας Στ., Κότσαρης Σ., Ζέρβας, Καρλής Α., Μακρής (81' Μυτάφης), Μαστροκώστας (65' Παπακωνσταντίνου), Γκούμας, Βογιατζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου