Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Άδικη ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Νηλέας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο τοπικό ντέρμπι με το Αυλωνάρι και παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό. Η ομάδα  μας μέχρι το 75ο λεπτό στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στον αντίπαλό της, έχοντας περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες, αλλά στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο οπισθοχώρησε και δέχθηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 86'. Στο αποτέλεσμα του αγώνα σημαντικό ρόλο έπαιξε η τραγική διαιτησία του κ. Ψυχούλα, καθώς και ο τραυματισμός και των δύο τερματοφυλάκων του Νηλέα. Ο "άρχοντας" του αγώνα, ο οποίος είναι διαιτητής Δ' Εθνικής, απέτυχε παταγωδώς στον πειθαρχικό έλεγχο, δεν είχε καθόλου καλή συνεργασία με τους βοηθούς του, ενώ με τις αποφάσεις του αδίκησε την ομάδα μας διαμορφώνοντας  το τελικό αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, ανέχτηκε και δεν εφάρμοσε τον κανονισμό στο σκληρό και σε πολλές περιπτώσεις αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων, δεν τιμώρησε ως όφειλε τους ποδοσφαιριστές Τσαλιαγκό, Κοτρόζο και Μαραγκό για ανάρμοστη συμπεριφορά, δεν εφάρμοσε το πλεονέκτημα σε δύο περιπτώσεις ανακόπτοντας επιθέσεις του Νηλέα, καταλόγισε αυστηρό πέναλντι υπέρ του Αυλωναρίου, ενώ αντίθετα αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλντι σε ανατροπή του Παπαρήγα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 4ο λεπτό έχασε τριπλή ευκαιρία, όταν διαδοχικά σουτ των Παπαρήγα, Γκούμα και ξανά Παπαρήγα, αποκρούστηκαν από τους αμυντικούς του Αυλωναρίου. Στο 14' μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Παπαρήγα από δεξιά, ο Γκούμας με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 23' κι ενώ ο Νηλέας κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, ο Κοτρόζος μπήκε στην περιοχή κι ο διαιτητής καταλόγισε πέναλντυ σε μαρκάρισμα του Μούντριχα. Ο Βογιατζής ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 1-1. Το υπόλοιπο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου κύλισε στο ίδιο μοτίβο, με το Νηλέα να είναι καλύτερος και τους γηπεδούχους να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να πετύχουν κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι ανέβασε την απόδοσή του, ισορρόπησε τον αγώνα και απείλησε στο 50' όταν ο Κοτρόζος μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Ντίνος Κότσαρης απέκρουσε. Στο 62' ο τερματοφύλακας του Νηλέα αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού, αλλά ο νεαρός Γιώργος Κότσαρης που πήρε τη θέση του στάθηκε άτυχος, αφού πέντε λεπτά αργότερα υπέστη βαρύ διάστρεμμα κι αναγκάστηκε να αγωνιστεί για περίπου 25' λεπτά χωλαίνοντας. Στο 68' ο Μακρής έβγαλε σέντρα, αλλά ο Σωτήρης Κότσαρης δεν βρήκε με κεφαλιά την μπάλα η οποία πέρασε λίγο άουτ και στο 72' ο Παπαρήγας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να διακόπτει τη φάση κάνοντας συστάσεις στον ποδοσφαιριστή του Νηλέα. Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο η απόδοση της ομάδας μας έπεσε, ο αντίπαλος πίεσε περισσότερο και στο 80' ο Κοτρόζος έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 84' ο  Βογιατζής μπήκε στην περιοχή αλλά ο Γιώργος Κότσαρης έπεσε στα πόδια του και απέκρουσε σωτήρια. Στο 86' από πάσα του Βογιατζή, ο Σειντόπουλος με πλασέ έκανε το 2-1. Στο ξεκίνημα της φάσης είχε γίνει φάουλ υπέρ του Νηλέα που δεν δόθηκε. Μέχρι τη λήξη του αγώνα δεν παίχτηκε καθόλου ποδόσφαιρο, με τους γηπεδούχους να ροκανίζουν το χρόνο εκμεταλλευόμενοι την ανοχή του διαιτητή. Σε αντίθεση με τη διαιτησία του κ. Ψυχούλα, οι δύο βοηθοί Πριόνας και Αργύρης, είχαν πολύ καλή παρουσία.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Κότσαρης Κ. (62' λ.τ. Κότσαρης Γ.), Μπονός, Ζωντός Γ., Μούντριχας Στ., Καρλής Α., Κότσαρης Σωτ., Παπαρήγας, Μακρής, Μαστροκώστας (79' Μυτάφης), Γκούμας, Σαμαράς Στ. (74' Ζέρβας).
Την επόμενη αγωνιστική ο Νηλέας θα υποδεχθεί στο γήπεδο Νεοχωρίου τον Α.Ο.Ν. Αρτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου