Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΩΔΥΝΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΜΕ 3-1 Ο ΝΗΛΕΑΣ

Η ενδεκάδα του Νηλέα στον αγώνα με τη Δροσιά
Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση ο Νηλέας γνώρισε την ήττα με 3-1 στη Δροσιά από την τοπική ομάδα, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Παρά την μέτρια εμφάνιση η ομάδα μας θα μπορούσε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αν πίστευε περισσότερο στις δυνατότητές της και αν δεν πλήρωνε τα αμυντικά λάθη των ποδοσφαιριστών της. Από την άλλη η Δροσιά εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν κι έφτασε εύκολα στη νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 18' όταν από σέντρα του Φρούση, ο Τάσος Μπονός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο από λάθη της αμυντικής γραμμής του Νηλέα, ενώ αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες για την ομάδα μας ήταν μια κατά μέτωπο επίθεση κι ένα σουτ του Βογιατζή.
Στο 50' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νηλέα, ο Δάσκος βγήκε στην κόντρα και πάσαρε στον Παναγιωτάκο, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 65' ο Πόγκας ανατράπηκε οριακά στη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Το φάουλ εκτέλεσε ο Γκούμας αλλά η μπάλα βρήκε στο τείχος και κατέληξε κόρνερ. Στο 68' από ωραία σέντρα του Μπονού και κεφαλιά του Πόγκα, ο Γκούμας από κοντά μείωσε σε 2-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λίφο από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στη φάση αυτή η άμυνα του Νηλέα σταμάτησε επειδή ο Δάσκος βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα ο ρυθμός έπεσε, με την ομάδα μας να δείχνει ότι δεν μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι.
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με τους εξής ποδοσφαιριστές:
Κότσαρης Κ., Μπονός, Μακρής, Ζέρβας, Βογιατζής, Μούντριχας Στ. (81' Μούντριχας Αλ.), Μαστροκώστας (67' Καρλής Γ.), Κότσαρης Σωτ., Πόγκας, Γκούμας (91' Σαμπάνης), Φραγγής.
Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα μας θα υποδεχθεί την Προποντίδα, σ' ένα κρίσιμο βαθμολογικό αγώνα. Νωρίτερα, το Σάββατο το πρωί η ομάδα νέων του Νηλέα θα αγωνιστεί στην Κάρυστο με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου