Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΗΤΤΑ 2-0 ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΥΚΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ο Νηλέας με την ενδεκάδα του αγώνα με τα Λουκίσια
Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Νηλέας για την τρίτη φάση του κυπέλλου Ευβοίας από τα Λουκίσια κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Η ομάδα μας αγωνίστηκε με επτά ποδοσφαιριστές κάτω των είκοσι στη βασική ενδεκάδα κι απέναντι σ' έναν αντίπαλο Δ' εθνικής στάθηκε εξαιρετικά, χωρίς όμως να έχει ιδιαίτερα καλή απόδοση. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν απειλήθηκε από τους φιλοξενουμένους σε κανένα σημείο του αγώνα, αλλά δέχθηκε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Συγκεκριμένα, στο 23' μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Γκίκας γύρισε από δύσκολη θέση την μπάλα στον Καρύδη ο οποίος εύκολα έκανε το 0-1. Στο 77' μετά από κόρνερ του Ευσταθίου ο Καλοχωρίτης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Ο Νηλέας έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 11' όταν ο Φραγγής έβγαλε ωραία σέντρα αλλά ο Γκούμας δεν πρόλαβε να πλασάρει. Στο 35' φάουλ του Ζωντού πέρασε λίγο άουτ και στο 75' σουτ του Περιβολάρη απέκρουσε ο Γενιτσαρίδης. Τα Λουκίσια απείλησαν στο 60' όταν ο Μπονός με προβολή σταμάτησε το σουτ του Ευσταθίου και στο 65' το πλασέ του Ντούρμα απέκρουσε ο Γιώργος Κότσαρης.
Η σύνθεση του Νηλέα:
Κότσαρης Γ., Μπονός, Φραγγής, Κότσαρης Σ., Ζωντός, Ζέρβας (46' Μακρής), Καρλής Α., Βογιατζής (46' Πόγκας), Παπαρήγας, Γκούμας, Μαστροκώστας (66' Περιβολάρης)

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 5.00 ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΜΗ
Μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, η προσοχή πλέον στρέφεται στο πρωτάθλημα, με την ομάδα μας να φιλοξενεί την Κυριακή στις 5:00 το απόγευμα την Κύμη, που προβάλει σαν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας θα προπονηθεί σήμερα Παρασκευή στις 7:30 και ο προπονητής της ομάδας Αργύρης Μαστραγγελής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, αφού επιστρέφουν ο Σταύρος Μούντριχας και πιθανότατα ο Μάκης Σαμαράς. Η Κύμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε δύσκολα του Ολυμπιακού Χ. με 1-0, ενώ το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε στη Δροσιά με 2-1 για το κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου