Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ 4-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ

Η ομάδα του Νηλέα πριν τον αγώνα της Τριάδας
Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ο Νηλέας γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τον Παντριαδικό και παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο αγώνας του Σαββάτου τελείωσε πριν καλά-καλά αρχίσει, αφού στο 8ο μόλις λεπτό η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Στο πρώτο λεπτό ο Φραγγής ανέτρεψε τον Ζήση μέσα στην περιοχή και ο Σταύρου που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλντι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 8' μετά από απόκρουση των αμυντικών της Τριάδας, η μπάλα έφθασε στον Σαρρή ο οποίος με μονοκόμματο σουτ διπλασίασε τα γκολ. Τα δύο γρήγορα γκολ έδωσαν αέρα στους γηπεδούχους και μετέφεραν εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές του Αργύρη Μαστραγγελή, ο οποίος προσπάθησε να διορθώσει κάποια πράγματα, χωρίς να τα καταφέρει. Το πρώτο μέρος έκλεισε με 3-0 μετά από ένα καταπληκτικό γκολ του Ζήση στο 27'. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας  ισορρόπησε τον αγώνα και προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, από το 65' και μετά οι γηπεδούχοι πήραν ξανά τα ηνία του αγώνα, πέτυχαν το 4-0 στο 78' με τον Σιαράπη, ενώ στο 87' το πλασέ του Ζήση σταμάτησε στο δοκάρι. 
Ο Σαρρής παρά το μαρκάρισμα των Φραγγή και Καρλή,
καταφέρνει να σουτάρει και να κάνει το 2-0
Άριστη η διαιτησία του κ. Βρακά και των βοηθών κ.κ. Φίλου και Μητρολιού. 
Η ομάδα μας θα πρέπει να ξεχάσει το συντομότερο τον αγώνα της Τριάδας και να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη στον εκτός έδρας αγώνα με τον Δύστο στις 11 Νοεμβρίου.
Η σύνθεση του Νηλέα:
Κότσαρης Κ., Μπονός (46' Μακρής), Φραγγής (63' Περιβολάρης), Μούντριχας (30' Αλεξίου), Καρλής Α., Ζέρβας, Βογιατζής, Κότσαρης Σ., Πόγκας, Γκούμας, Μαστροκώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου