Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ-ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νηλέα υπέβαλε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του Νηλέα Γιάννης Ρέτσας, προκειμένου να συμμετάσχει ως τακτικό μέλος στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ευβοίας. Ο απερχόμενος πρόεδρος είχε ενημερώσει τα μέλη του Νηλέα στην Γενική Συνέλευση της ομάδας και είχε προετοιμάσει το έδαφος για την αποχώρησή του. Η αλλαγή αυτή δρομολογεί διοικητικές εξελίξεις, οι οποίες όμως δεν αναμένεται να αλλάξουν την πορεία της ομάδας. Αρχικά θα συγκροτηθεί προσωρινό Δ.Σ., ενώ θα προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση (για τις 18 ή 25 Νοεμβρίου), με μοναδικό θέμα εκλογές για συμπλήρωση του Δ.Σ.
Φάση από τον περυσινό αγώνα Δύστος - Νηλέας
Την Κυριακή η ομάδα μας επιστρέφει σε αγωνιστική δράση μετά από διακοπή δύο εβδομάδων, αφού μεσολάβησαν το ρεπό της 28ης Οκτωβρίου και την άνευ αγώνος νίκη επί των Κριεζών. Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Νηλέας θα αγωνιστεί την Κυριακή στις 3:00 το μεσημέρι στο γήπεδο του Δύστου με αντίπαλο την τοπική ομάδα, με την οποία μονομάχησε πέρυσι για την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Ο Δύστος παρουσιάζεται ενισχυμένος τη φετινή περίοδο και ο αγώνας της Κυριακής σίγουρα είναι δύσκολος. Από την άλλη η ομάδα μας έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απουσιών και είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς με ποια σύνθεση θα παραταχθεί στον αγώνα. Αύριο Παρασκευή στις 7:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα.
Το Σάββατο η ομάδα νέων του Νηλέα, ενισχυμένη με ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Κονιστρών, θα αγωνιστεί στην Αμάρυνθο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου