Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΔΥΣΤΟ ΜΕ 2-1 - ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΗΣ

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α1 κατηγορίας ο Νηλέας γνώρισε την ήττα στο Δύστο από την τοπική ομάδα με σκορ 2-1. Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής Αργύρης Μαστραγγελής ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα, μετά από περίπου τριάμισι χρόνια. Έτσι μετά τη Γενική Συνέλευση της Κυριακής, που έχει βασικό θέμα τη συμπλήρωση του Δ.Σ., θα πρέπει να αναζητηθεί και ο νέος προπονητής.
Στιγμιότυπο από τον προχθεσινό αγώνα
Στον αγώνα της Κυριακής, η ομάδα μας παρουσιάστηκε αρκετά καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δέχθηκε δύο γκολ από προσωπικά λάθη και στιγμιαίες αδράνειες. Στο 20' ο Μαστροκώστας με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ και στο 35' ο Ηλίας με εκτέλεση φάουλ (η μπάλα βρήκε στο τείχος και άλλαξε πορεία) πέτυχε το 2-0. Ευκαιρίες για το Δύστο έχασαν ο Μαστροκώστας στο 10' και ο Ευδοξιάδης στο 38'. Μοναδική καλή στιγμή για την ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο ένα σουτ του Σαμαρά στο 43' που πέρασε λίγο άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Νηλέα μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο, πίεσαν τον αντίπαλο και προσπάθησαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στο 62' ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε πέναλντι σε ανατροπή του Γκούμα από τον Δήμου και στο 70' δεν απέβαλε τον Ηλία του Δύστου, ο οποίος εξύβρισε φίλαθλο. Αντίθετα στο 76' απέβαλε σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τάσο Καρλή. Στο 88' σουτ του Πόγκα προσέκρουσε στον Δημολιάνη και κατέληξε κόρνερ και στο 89' πάλι ο Πόγκας, αυτή τη φορά με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.
Η σύνθεση του Νηλέα:
Κότσαρης Κ., Μπονός, Ζωντός (18' λ.τ. Σαμαράς), Μούντριχας Αλ., Κότσαρης Σωτ., Ζέρβας (73' Μαστροκώστας), Βογιατζής (58' Καρλής Α.), Μακρής, Πόγκας, Γκούμας, Φραγγής.
Την ερχόμενη Κυριακή ο Νηλέας θα αγωνιστεί στο γήπεδο Νεοχωρίου με αντίπαλο τον Λήλα Βασιλικού.
Την πρώτη της νίκη πέτυχε το Σάββατο η ομάδα νέων του Νηλέα η οποία επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Αμαρυνθιακού. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 64' ο Γιάννης Τζόκας. Η ομάδα μας, που  ήταν καλύτερη κι έχασε ευκαιρίες για μία πιο άνετη νίκη, αγωνίστηκε με τους εξής ποδοσφαιριστές:
Κότσαρης Ι., Ρουμελιώτης, Τζόκας, Σαμπάνης, Μανέτας, Καρλής Δ., Πετρογιάννης, Κότσαρης Γ., Ρέτσας, Κότσαρης Κ., Ζέρβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου