Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΡΕΟΥΣ Ο ΝΗΛΕΑΣ

Με το Σπύρο Κατσινή για πρώτη φορά στον πάγκο του ο Νηλέας απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στη δύσκολη έδρα των Ωρεών για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης είναι θετικό για το Νηλέα και κρίνεται δίκαιο αφού και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να φθάσουν στη νίκη. Η ομάδα μας παρά τις απουσίες, αγωνίστηκε πολύ καλά σ' ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και παρουσίασε σημαντική βελτίωση στην απόδοσή της συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα της στη Χαλκίδα. Στο 12' είχαμε τη  πρώτη σημαντική φάση όταν από εξαιρετική προσπάθεια του Καρλή, ο Πόγκας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο τερματοφύλακας Μπιμπάι απέκρουσε σωτήρια. Στο 17' σε μία ανύποπτη φάση, ο Δημουλάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος λάθος του νεαρού τερματοφύλακα Γιώργου Κότσαρη. Στο 28' ο τερματοφύλακας του Νηλέα κράτησε το 1-0 αποκρούοντας σουτ του Ζαχαράκη από κοντά και στο 41' από σέντρα του Βογιατζή, ο Τάσος Καρλής με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-1.
Η ομάδας όπως παρατάχθηκε στον προχθεσινό αγώνα
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και μέχρι το 70' ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της. Στο 62' παράλληλη σέντρα του Καρλή δεν βρέθηκε κάποιος να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και στο 67' από ενέργεια του Μακρή, η μπάλα έφθασε στον Σωτήρη Κότσαρη που σούταρε από καλή θέση άουτ. Στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι πίεσαν την εστία του Νηλέα, αλλά το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Στο 75' κεφαλιά του Γιουκάι πέρασε άουτ και στο 85' νέα κεφαλιά του Στεργίου απέκρουσε σωτήρια ο Γιώργος Κότσαρης.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Κότσαρης Γ., Μπονός (83' Τζόκας), Μακρής, Ζέρβας, Βογιατζής, Κότσαρης Σ., Καρλής Α., Μούντριχας Στ., Πόγκας (92' Αλεξίου), Γκούμας, Φραγγής (74' Καρλής Γ.)
Το ερχόμενο Σάββατο ο Νηλέας υποδέχεται στο γήπεδο Νεοχωρίου την Ερέτρια.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νηλέα, όπως προέκυψε στην πρόσφατη γενική συνέλευση και  μετά την αποχώρηση του επί σειρά ετών προέδρου Γιάννη Ρέτσα, συγκροτήθηκε σε σώμα και έχει ως εξής:
Πρόεδρος : Σαμπάνης Γιάννης
Γεν. Γραμματέας : Μερτύρης Βασίλης
Ταμίας : Μίλησης Κώστας
Αντιπρόεδρος : Καράπας Τάσος
Ειδ. Γραμματέας : Περιβολάρης Γιάννης
Α' Έφορος : Κότσαρης Γιώργος
Β' Έφορος : Τσώνης Απόστολος
Γ' Έφορος : Περιβολάρης Γιώργος
Δ' Έφορος : Παναγιάρης Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου