Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΥΡΓΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΝΗΛΕΑΣ

Με νέο προπονητή στον πάγκο του ο Νηλέας θα ταξιδέψει την Κυριακή στο Νέο Πύργο για να αντιμετωπίσει στις 3:00 το απόγευμα του Ωρεούς σ' έναν καθοριστικό για τη συνέχεια αγώνα. Ο Σπύρος Κατσινής επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας μετά από περίπου οχτώ χρόνια και προπόνησε την ομάδα την Τρίτη και την Πέμπτη. Σήμερα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί σε φυσικό χλοοτάπητα.και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Αλιβερίου  Η ομάδα μας εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα έχει τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες και στόχος της είναι να επιστρέψει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από την Βόρεια Εύβοια. Για ακόμα μία φορά θα αγωνιστεί με απουσίες. Η αποστολή θα αναχωρήσει με λεωφορείο για το Νέο Πύργο στις 8:30 το πρωί.
Η ομάδα των Ωρεών είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, αλλά την περασμένη Κυριακή απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας από την Καστέλλα. Βρίσκεται στην 13η θέση με 8 βαθμούς έχοντας δύο νίκες, δύο ισοπαλίες, πέντε ήττες και τέρματα 11-14. Στο γήπεδό της έχει νικήσει την Προποντίδα (3-1) και τον Όλυμπο (4-0), έχει αναδειχθεί ισόπαλη με το Λήλα (1-1) και έχει ηττηθεί από την Ερέτρια (1-2).
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΗΛΕΑ
Ο Σπύρος Κατσινής έκανε τα πρώτα αγωνιστικά και προπονητικά του βήματα στο Νηλέα. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε από το 1984 μέχρι το 2004, αλλά με αρκετά χρόνια απουσίας λόγω σπουδών στο εξωτερικό. Με τη φανέλα του Νηλέα είχε 120 συμμετοχές και πέτυχε 12 γκολ. Ως προπονητής ανέλαβε την ομάδα οχτώ αγωνιστικές πριν το τέλος της σαιζόν 2002-2003 που η ομάδα υποβιβάστηκε στη Β' κατηγορία. Την επόμενη χρονιά την οδήγησε στην Α' κατηγορία και μάλιστα αήττητη. Την περίοδο 2004-2005, στον τρίτο χρόνο παρουσίας του στην ομάδα, παραιτήθηκε την 7η αγωνιστική. 
Στη συνέχεια και για περίπου πέντε χρόνια ανέλαβε τον Α.Ο. Αυλωναρίου, τον οποίο οδήγησε και καθιέρωσε στην Α1 Ευβοίας. Τα τελευταία δύο χρόνια διετέλεσε προπονητής του Ταμυναικού. Την περίοδο 2010-2011 στο ξεκίνημα της σαιζόν και τη περίοδο 2011-12 στο τέλος της σαιζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου