Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Χ. ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΗΛΕΑΣ

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Νηλέας θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 3:00 το μεσημέρι στο Ενωσιακό γήπεδο στη Χαλκίδα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Χαλκίδας. Πρόκειται για ακόμα ένα δύσκολο αγώνα για την ομάδα μας, η οποία δεν θα έχει κι αυτή την αγωνιστική προπονητή στον πάγκο της, αφού ο  αντικαταστάτης του Αργύρη Μαστραγγελή δεν έχει βρεθεί ακόμα και το θέμα αναμένεται να κλείσει την ερχόμενη εβδομάδα. Ρόλο προπονητή θα αναλάβει ξανά ο Γιάννη Γκούμας με τη βοήθεια του Παύλου Βογιατζή. Στον αγώνα του Σαββάτου θα επιστρέψει ο Τάσος Καρλής που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, αλλά θα απουσιάσουν ο τραυματίας Γιώργος Ζωντός και ο στρατευμένος Σταμάτης Σαμαράς.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς. Έχει πέντε νίκες, τρεις ήττες και τέρματα 14-8. Πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και συνεχίζει την περυσινή αγωνιστική ανάκαμψη του δευτέρου γύρου, όταν και κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία.
Το πρωί της ίδια ημέρας (στις 10:30) η ομάδα νέων του Νηλέα θα αγωνιστεί στο γήπεδο Νεοχωρίου με αντίπαλο την αντίστοιχη της Κύμης για το πρωτάθλημα υποδομής της ΕΠΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου