Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η ομάδα του Νηλέα όπως παρατάχθηκε το Σάββατο
Φυσιολογική ήττα χωρίς να ικανοποιήσει με την εμφάνισή του γνώρισε ο Νηλέας το Σάββατο στο Ενωσιακό γήπεδο από τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό Χαλκίδας με 2-1. Με το νέο προπονητή Σπύρο Κατσινή να παρακολουθεί τον αγώνα, η ομάδα μας παρουσιάστηκε χωρίς σαφές αγωνιστικό πλάνο κι έχασε δίκαια από τον αντίπαλό της, ο οποίος πέτυχε την πέμπτη του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Σήμερα Τρίτη ο νέος προπονητής θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και την Κυριακή στον εκτός έδρας αγώνα με τους Ωρεούς θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας. Μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα η ομάδα μας στάθηκε καλά στο γήπεδο, αφού κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα και δεν κινδύνευσε καθόλου από τον αντίπαλό της. Σταδιακά οι γηπεδούχοι επέβαλαν το ρυθμό τους κι έγιναν πιο απειλητικοί. Στο 35' ο Βεζυρτζόγλου σε μία φάση που δεν μύριζε γκολ, άνοιξε το σκορ μετά από προσπάθεια του Κυτίνου. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερος και την ομάδα μας, να προσπαθεί με αντεπιθέσεις για κάτι καλό. Παρά τις δύο-τρεις πολύ καλές ευκαιρίες των νικητών, με σημαντικότερη την προβολή του Μπισμπικόπουλου που σταμάτησε στο δοκάρι, το σκορ παρέμεινε στο 1-0 μέχρι το 83' που ο Νιάφας διαμόρφωσε με σουτ από κοντά το τελικό 2-0. Η ομάδα μας αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, ενώ στην προθέρμανση τραυματίστηκε ο Μπονός και τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα πήρε ο Γιώργος Καρλής. 
Η σύνθεση του Νηλέα ήταν η εξής:
Κότσαρης Γ. του Ι., Καρλής Γ. (82' Μαστροκώστας), Φραγγής, Μούντριχας Α., Αλεξίου (46' Βογιατζής), Κότσαρης Σ., Καρλής Α., Ζέρβας, Πόγκας, Γκούμας, Μακρής (70' Παπακωνσταντίνου).
Ήττα και για τους νέους του Νηλέα με σκορ 1-2 το Σάββατο το πρωί από την Κύμη. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στάθηκαν αρκετά καλά, αλλά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (56', 64'), με τον Μανέττα να διαμορφώνει στο 74' το τελικό 1-2.
Αγωνίστηκαν για το Νηλέα:
Κότσαρης Ι., Ρουμελιώτης, Τζόκας, Σαμπάνης, Μανέττας, Καρλής Δ., Πετρογιάννης, Κότσαρης Γ., Ρέτσας, Κότσαρης Κ., Ζέρβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου