Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΝΗΛΕΑ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Πολύ μεγάλες νίκες πέτυχαν το Σαββατοκύριακο οι ομάδες του Νηλέα. Χθες στη Σκύρο η ανδρική ομάδα νίκησε με 3-2 την  τοπική ομάδα, στον αναβληθέντα αγώνα της 8ης αγωνιστικής και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ισόβαθμος με τον Δύστο. Ήταν η πέμπτη εκτός έδρας νίκη του Νηλέα σε ισάριθμους αγώνες, στοιχείο που φανερώνει τη φετινή δυναμική της ομάδας μας. Το Σάββατο η ομάδα νέων επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 της Κύμης.
Το δεύτερο γκολ του Νηλέα με σουτ του Παπαρήγα (δεν διακρί-
νεται στη φωτογραφία) μετά την ασίστ του Ζωντού (Νο10)
Ο αγώνας της Σκύρου ήταν εξαιρετικός και επιφύλαξε πολλές συγκινήσεις. Στο πρώτο ημίωρο η ομάδα του Νηλέα ήταν πολύ καλή, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο κι έχασε ευκαιρίες για να ανοίξει πρώτη το σκορ. Η γηπεδούχος ομάδα αγωνίστηκε πολύ δυνατά, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα του Νηλέα. Στο 17' ο Ζωντός εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε άουτ. Στο 22' ο Βογιατζής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής πολύ κοντά στη φάση, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 28' ο Παπακωνσταντίνου βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Σκύρου, αλλά σούταρε λίγο άουτ. Στο 30' το σκορ άνοιξε όταν  οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ και ο Τσελεμπής με κεφαλιά έκανε το 1-0. Αμέσως μετά το γκολ ο διαιτητής απέβαλε τον σκόρερ για εξύβριση και ο αγώνας διακόπηκε για περίπου πέντε λεπτά. Με την επανέναρξή του λίγο έλειψε να γίνει το 2-0 όταν σε αδράνεια της άμυνας του Νηλέα και διαδοχικά σουτ, ο Παπακωνσταντίνου απέκρουσε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας πίεσε για να ισοφαρίσει. Στο 40' ο Βογιατζής σούταρε, ο Χιώτης με προβολή έδιωξε σε κόρνερ και στο 43' μετά από σέντρα του Σαμαρά ο Παπαρήγας με κεφαλιά ισοφάρισε.
Πανηγυρισμοί στο τέλος του αγώνα
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Σκύρος μπήκε δυνατά και προσπάθησε να πάρει ξανά το προβάδισμα. Στο 51' ο Σαμαράς πρόλαβε τον Μανωλάκη πριν σουτάρει και στο 55' ο Γιώργος Κότσαρης απέκρουσε εκπληκτικά σουτ του ίδιου παίκτη. Από το χρονικό σημείο αυτό του αγώνα ο Νηλέας ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε τους γηπεδούχους. Στο 58' ο Παπακωνσταντίνου από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά στο 60' ο Ζωντός με το στήθος πάσαρε στον Παπαρήγα, οποίος έκανε το 1-2. Στο 68' ο Παπακωνσταντίνου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο τερματοφύλακας της Σκύρου απέκρουσε. Στο 77' από πάσα του Παπαρήγα στον κενό χώρο ο Σπύρου, που μόλις είχε περάσει στον αγώνα, με άψογο πλασέ έκανε το 1-3. Ο Παπαρήγας θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο προσωπικό τέρμα, αλλά στο 82' το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 87' από πάσα του Μυτάφη, πλάσαρε αλλά ο Καραμπίνης απέκρουσε σωτήρια. Η Σκύρος μείωσε το σκορ στο 94' με τον Μανωλάκη.
Άριστη η διαιτησία του κ. Βελέντζα και των βοηθών Περιβολάρη και Τσάκου.
Με το Νηλέα αγωνίστηκαν: 
Κότσαρης Γ. του Ι., Παπαρήγας, Σαμαράς Στ., Μούντριχας Στ., Καρλής Α., Μακρής, Μπονός, Βογιατζής, Τζέμης Π. (83' Μυτάφης), Ζωντός Γ. (88' Καρλής Γ.), Παπακωνσταντίνου (75' Σπύρου). Δεν αγωνίστηκαν οι Κότσαρης Γ. του Α., Σαμπάνης Α. και Σαμαράς Α.
Την ερχόμενη Κυριακή για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Νηλέας υποδέχεται τον Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου.

Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΝΗΛΕΑ 3-0 ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 
Η φετινή ομάδα νέων του Νηλέα
Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα νέων του Νηλέα που επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Κύμης. Το σκορ άνοιξε στο 23' ο Σωτήρης Κότσαρης και στο 39' ο Τάσος Μαστροκώστας έκανε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 78' ο Γιώργος Κότσαρης. Στο 65' ο Σωτήρης Κότσαρης είχε σουτ στο δοκάρι.
Η σύνθεση του Νηλέα:
Κότσαρης Γ. του Ι., Ρουμελιώτης Σπ., Τζόκας, Σαμπάνης, Κότσαρης Γ. του Α., Καρλής Γ., Καρλής Δ. (60' Ρέτσας), Κότσαρης Σ., Κότσαρης Κ., Μαστροκώστας, Καρλής Χ. (68' Δερβενιώτης Γ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου