Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΗΤΤΑ Ο ΝΗΛΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

Την ήττα γνώρισε ο Νηλέας μέσα στο γήπεδό του από την φιλόδοξη φέτος Δροσιά με σκορ 1-2 για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος και βρέθηκε σε δυσκολότερη βαθμολογική θέση. Η ομάδα μας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, την καλύτερη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά είχε απέναντί της και τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Χρυσοβαλάντη Βρακά. Ο "άρχοντας" του αγώνα, διαιτητής Β' εθνικής με προοπτικές ανόδου στη Super Leuge, δεν δικαίωσε τη φήμη του και με τις λαθεμένες αποφάσεις του επηρέασε σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξη του αγώνα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, στο 75ο λεπτό σε αντεπίθεση του Νηλέα ο Φραγγής ανατράπηκε από τον Κηπιώτη, όμως ο διαιτητής τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για "θέατρο". Στον καταλογισμό του πέναλντυ υπέρ της ομάδας μας στο 60ο λεπτό, δεν τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον Τσούτη που υπέπεσε στην παράβαση, η οποία θα ήταν η δεύτερη και θα έφευγε από τον αγώνα. Στο 87' σε μία διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ των Μάλλιου και Φρούσση, καταλόγισε φάουλ υπέρ της Δροσιάς με τον αμυντικό του Νηλέα να βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού και την ομάδα μας να μένει με εννέα παίκτες. Με την εκτέλεση του φάουλ σημειώθηκε το δεύτερο γκολ της Δροσιάς. Σε όλη τη διάρκεια του ματς οι αποφάσεις τους δεν ήταν με ίσους όρους για τους ποδοσφ
αιριστές των δύο ομάδων.
Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Νηλέα απέδειξαν με την εμφάνισή τους ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας είναι πλασματική. Παρουσιάστηκαν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους σε όλους του τομείς. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα της Δροσιάς πέρα από τα δύο γκολ δεν απείλησε ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του αγώνα. Αντίθετα η ομάδας έχασε αρκετές ευκαιρίες με σημαντικότερες του Φραγγή στο 12', του Πόγκα στο 50' και του Γκούμα στο 91'. Η Δροσιά προηγήθηκε στο 36' με σουτ του Μεταξά, μετά από ωραία ενέργεια του Βεζιρτζόγλου. Στο 61' ο Φραγγής έκανε σέντρα από αριστερά η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τσούτη. Το πέναλντυ εκτέλεσε ο Γκούμας, ο Σολογιάννης απέκρουσε αλλά ο Γκούμας με νέο σουτ έκανε το 1-1. Το τελικό 1-2, όπως προαναφέραμε, διαμορφώθηκε στο 87' με κεφαλιά του Τσούτη σε μία φάση που η ομάδα μας αγωνίζονταν με δύο παίκτες λιγότερους.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, περιορίστηκαν οι ελπίδες για την ενδέκατη θέση που εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία, ελπίζει όμως να διατηρηθεί στη δωδέκατη θέση που σημαίνει παραμονή μόνο αν ο πρωταθλητής Ευβοίας προβιβαστεί στη νέα Γ' Εθνική. Στην πρώτη περίπτωση απαιτούνται τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και συνδυασμός αποτελεσμάτων, ενώ στη δεύτερη περίπτωση χρειάζονται δύο νίκες.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους εξής ποδοσφαιριστές:
Κότσαρης Γ., Μάλλιος, Μούντριχας (80' Μπονός), Δημολιάνης, Κότσαρης Σωτ., Ζέρβας, Καρλής Α., Μακρής (70' Βογιατζής), Πόγκας (53' Γκούμας), Ζωντός Γ., Φραγγής.
Την ερχόμενη Κυριακή ο Νηλέας αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας με αντίπαλο την Προποντίδα, με μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου