Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΝΕΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΛΕΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ 2-1

Για την 26 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ο Νηλέας γνώρισε την ήττα από την πολύ δυνατή ομάδα του Απόλλωνα Ερέτριας και συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Η ομάδα μας στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της μακρυά από το γήπεδό της. Όμως από τη μία η ατυχία και η αστοχία και από την άλλη το γεγονός ότι δεν προσπάθησε να ρισκάρει περισσότερο επιθετικά οδήγησαν στην ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα η γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή, αλλά ουσιαστικά απείλησαν μόνο μία φορά με μακρινό σουτ του Μπασινά που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ντίνου Κότσαρη. Κάποιες ατομικές ενέργειες του πολύ επικίνδυνου Σταματάκου δεν επέφεραν τίποτα ιδιαίτερο. Αντίθετα ο Νηλέας με μοναδικό επιθετικό τον Γκούμα προσπαθούσε με αντεπιθέσεις κι έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου. Στο 40' ο Γκούμας μπήκε στην περιοχή από αριστερά αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος βρέθηκε τετ α τετ με τον Μυτακίδη που απέκρουσε σωτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ερέτρια μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί στο 66' με κοντινό σουτ του Τόρα μετά από σέντρα του Σταματάκου. Στο 70' ο Σταματάκος κέρδισε πέναλντυ σε μαρκάρισμα του Μάλλιου και ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Η ομάδας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η τύχη της γύρισε την πλάτη. Στο 80' ο Γκούμας σούταρε από πλάγια θέση αλλά ο Μυτακίδης απέκρουσε. Στο 89'  ο Γκούμας βγήκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ και στο επόμενο λεπτό κεφαλιά του Γκούμα και νέα απόκρουση του Μυτακίδη.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Κότσαρης Κ., Μούντριχας (46'  Καρλής Α.), Βογιατζής, Δημολιάνης, Κότσαρης Σωτ., Ζέρβας, Μαστροκώστας (67' Ζωντός), Μάλλιος, Μακρής (80' Πόγκας), Γκούμας, Φραγγής.
Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την πολύ φιλόδοξη ομάδα της Δροσιάς, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κύμη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 5:00 το απόγευμα στο γήπεδο Νεοχωρίου. Η Δροσιά έχει είκοσι νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Είναι ασταθής ομάδα και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει ηττηθεί μέσα στο γήπεδό της από τον Λήλα και τον Όλυμπο Γυμνού και εκτός έδρας από την Ιστιαία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου