Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ Ο ΝΗΛΕΑΣ 2-1 ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ ΜΕ 9 ΠΑΙΚΤΕΣ

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε την Κυριακή το απόγευμα ο Νηλέας στο γήπεδο Καρύστου με σκορ 2-1 απέναντι στο Μαρμάρι, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η νίκη αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστούμε ότι η ομάδα μας βρέθηκε για ακόμα μία φορά πίσω στο σκορ και κυρίως ότι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και με εννέα στα τελευταία εικοσιπέντε λεπτά του αγώνα. Παρέμεινε έτσι δύο βαθμούς πίσω από τον κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα έσπασε μια πολύ κακή παράδοση που ήθελε το Νηλέα στις 10 προηγούμενες αναμετρήσεις του με γηπεδούχο το Μαρμάρι χωρίς νίκη, έχοντας μόλις μία ισοπαλία (τη σαιζόν 2008-2009) και εννέα ήττες. 
Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, οι ποδοσφαιριστές του Νηλέα προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους. Στο 15ο λεπτό το Μαρμάρι έχασε την πρώτη κλασσική ευκαιρία, όταν ο Φτούλης σούταρε αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας Γιώργος Κότσαρης έκανε εκπληκτική απόκρουση. Στο 32' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ωραίο πλασέ του Βουτυράκη, αλλά στο 41' ο Γιάννης Πούρης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Σωτήρης Κότσαρης που μόλις είχε περάσει σαν αλλαγή στον αγώνα με κεφαλιά έκανε το 2-1. Κι ενώ όλα κυλούσαν ευνοικά για το Νηλέα στο επόμενο λεπτό ο διαιτητής του αγώνα απέβαλε με αδικαιολόγητη δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Περιβολάρη (και η πρώτη κίτρινη κάρτα ήταν άδικη). Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η ομάδα μας έλεγχε τον αγώνα αλλά στο 71ο λεπτό έμεινε με εννέα παίκτες όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Καρλής, για εξύβριση συμπαίκτη. Όμως ούτε αυτό πτόησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι οποίοι αγωνίστηκαν με πάθος, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, αντίθετα έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα τρίτο με τους Γιάννη Παπαρήγα, Σταμάτη Σαμαρά και Γιώργο Ζωντό.
Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη του Νηλέα, που απέδειξε ότι έχει καρδιά πρωταθλητή.
Με πολλά λάθη η διαιτησία του κ. Ρουμπή, κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο. Αδίκησε την ομάδα μας, ενώ τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνος κρίνονται υπερβολικά. Μετά τη λήξη του αγώνα απέβαλε τον ποδοσφαιριστή της ομάδα μας Σταμάτη Σαμαρά του Β. και τον τερματοφύλακα του Μαρμαρίου Σίδερη.
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με τους εξής ποδοσφαιριστές:
Κότσαρης Γ. του Ι., Μούντριχας Α., Πούρης, Μούντριχας Σ. (65' Τζέμης Γ.), Κότσαρης Α., Μακρής (46' Κότσαρης Σ.), Παπαρήγας, Ζωντός Γ., Περιβολάρης, Καρλής Α., Σαμαράς Σ. του Ε. (90' Κότσαρης Γ. του Α.)
Η πρωτοπόρος ομάδα των Αλατσάτων νίκησε στο Δύστο την τοπική ομάδα με 3-1, η Σκύρος στην έδρας της νίκησε δύσκολα με 3-2 την Αυλίδα και ο Ελλήσποντος άνετα 4-0 την Κάρυστο.
Την ερχόμενη Κυριακή για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Νηλέας θα αγωνιστεί στο γήπεδό του στις 3:30 το μεσημέρι, με αντίπαλο την φορμαρισμένη Αυλίδα, ενώ το Σάββατο τα Αλάτσατα θα υποδεχτούν την Σκύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου