Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΝΕΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ Ο ΝΗΛΕΑΣ 1-0 ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΛΑ

Την ευκαιρία να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία κλώτσησε ο Νηλέας, με την ήττα του με 1-0 από το Λήλα στο Βασιλικό για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Αν και οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πιο αποφασιστικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, επιθετικά ήταν ακίνδυνοι και δεν δημιούργησαν ουσιαστικές ευκαιρίες για γκολ. Τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο δίλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 46' ο Γιώργος Καρλής βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Μαντά, τον πλάσαρε εύστοχα, αλλά ο Νόνας απέκρουσε πάνω στη γραμμή κι έσωσε βέβαιο γκολ. Ένα λεπτό αργότερα και μετά από ασθενή  απόκρουση των αμυντικών του Νηλέα, η μπάλα στρώθηκε στον Νάνο έξω από την περιοχή, ο οποίος με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Ντίνου Κότσαρη. Η ομάδα μας απείλησε ακόμα δύο φορές την εστία του Λήλα με τον Φραγγή (στο 15' και στο 87'), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Νάνου στο 74' που πέρασε λίγο άουτ. 
Μετά την ήττα από το Λήλα η ομάδα μας στρέφει την προσοχή της στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς που ακολουθούν με Ολυμπιακό και Ωρεούς, με μοναδικό στόχο δύο νίκες που θα της δώσουν ελπίδες για τη συνέχεια. 
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Κότσαρης Κ., Μάλλιος, Ζωντός Γ., Δημολιάνης, Κότσαρης Σωτ., Βογιατζής, Καρλής Γ. (82' Μούντριχας Στ.), Μακρής, Ζέρβας (60' Μαστροκώστας), Γκούμας, Φραγγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου