Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ Ο ΝΗΛΕΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Νηλέας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Απέκλεισε στα πέναλντι το Μαρμάρι και προκρίθηκε στη Β΄ φάση του θεσμού. Η ομάδα του Νηλέα ήταν καλύτερη κι έχασε περισσότερες ευκαιρίες να φτάσει στη νίκη στα 120 λεπτά του αγώνα, όμως δεν ικανοποίησε απόλυτα με την απόδοσή της. Στο 2' ο Παπακωνσταντίνου, στο 25' ο Παπαρήγας στο 47' και στο 62' ο Περιβολάρης έχασαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες για την ομάδα μας, ενώ στο ξεκίνημα της παράτασης ο Ζωντός με φάουλ έστειλε την μπάλα οριζόντιο δοκάρι. Δοκάρι έιχε και το Μαρμάρι στο 103', ενώ η εστία του Ντίνου Κότσαρη απειλήθηκε στο 34' και στο 98'.
Ο Παναγιώτης Τζέμης κάνει το 4-3 για το Νηλέα 
Στα πέναλντι ο Νηλέας επικράτησε με 4-3. Ευστόχησαν οι Καρλής, Ζωντός, Παπακωνσταντίνου και Τζέμης, ενώ το πέναλντι του Μαστροκώστα αποκρούστηκε. Για το Μαρμάρι ο Χαραγκιώνης έστειλε την μπάλα άουτ και ο Διακάκης νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Νηλέα με τη βοήθεια του δοκαριού.
Η σύνθεση του Νηλέα:
Κότσαρης Κ., Μπονός, Σαμαράς (99' Κότσαρης Γ. του Α.), Μούντριχας Στ., Καρλής Α., Μακρής (46' Μαστροκώστας), Παπαρήγας, Κότσαρης Σ., Παπακωνσταντίνου, Ζωντός Γ., Περιβολάρης (72' Τζέμης). 
Για τη Β΄φάση ο Νηλέας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας το Πράσινο, που απέκλεισε με 3-0 την Κάρυστο.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
Νηλέας 2011-2012 στο τουρνουά "Ν.Κούκης"
Η ομάδα μας έχει δώσει μέχρι τώρα μόνο δύο αγώνες προετοιμασίας. Αρχικά αγωνίστηκε στο τουρνουά "Ν.Κούκης", όπου νίκησε με 1-0 το Αυλωνάρι στο πρώτο 45λεπτο (το γκολ με πέναλντυ ο Ζωντός) και έχασε με 0-5 από την Κύμη  στο δεύτερο 45λεπτο. Στον τελευταίο αγώνα πριν το κύπελλο αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τον Όλυμπο Γυμνού στο Νεοχώρι (και τα τρία γκολ του Νηλέα πέτυχε ο Παπαρήγας). Στο τουρνουά του Αυλωναρίου τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο ο Θανάσης Ζωντός.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Ο Νηλέας ενισχύθηκε στην μεταγραφική περίοδο με την επιστροφή των Ντίνου Κότσαρη και του Παύλου Βογιατζή, καθώς και με την απόκτηση του εικοσάχρονου ακραίου μέσου Σπύρου Σπύρου. Από το υπάρχον ρόστερ παραχωρήθηκε ο Γιάννης Πούρης στον ΑΟ Κονιστρών και ο Γιώργος Δήμου στο Αιγαίο Αχλαδερής. Την επιθυμία του να σταματήσει το ποδόσφαιρο έχει εκφράσει ο Θανάσης Κότσαρης, ενώ ο Χρήστος Παπαχρήστος έχει μέχρι τώρα μικρή παρουσία στις προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στη φάση της αποθεραπείας βρίσκεται ο Αλέξης Μούντριχας που εγχειρίστηκε πριν τρεις μήνες.
Το πρωτάθλημα, η κλήρωση του οποίου έγινε την περασμένη εβδομάδα, θα ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου