Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ Ο ΝΗΛΕΑΣ 2-1 ΤΟ ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε το Σάββατο ο Νηλέας στο γήπεδο των Φύλλων επί της δυνατής ΑΕ Ληλαντίου και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στο γήπεδο που την περασμένη σαιζόν έχασε ουσιαστικά το πρωτάθλημα, μετά την ήττα από τον Μιαούλη, προχθές πήρε μια δύσκολη και σημαντική νίκη στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 
Ο Νηλέας όπως παρατάχθηκε στον προχθεσινό αγώνα
Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης είχαμε την πρώτη μεγάλη φάση, όταν από κλέψιμο του Γκούμα, η μπάλα έφτασε στον Βογιατζή, ο οποίος από πλεονεκτική θέση πλάσαρε λίγο άουτ. Στο 2ο λεπτό ο Σίδερης εκμεταλλεύτηκε λάθος έξω από την περιοχή κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Κουλοχέρη για να γίνει νωρίς το 1-0. Για περίπου δέκα λεπτά η ομάδα μας έχασε το προσανατολισμό της και κινδύνευσε να δεχτεί και δεύτερο γκολ αλλά μετά το 15' άρχισε να βρίσκει το ρυθμό της. Στο 18' ο Τζέμης σούταρε άουτ και στο 20' ο Γκούμας έβγαλε τον Τζέμη απέναντι από τον Μπαρώτα, ο τελευταίος το ανέτρεψε και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλντι και απέβαλε τον τερματοφύλακα του Ληλαντίου. Το πέναλντι εκτέλεσε ο Καρλής κι έκανε το 1-1. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους το παιχνίδι έγινε νευρικό και δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο. Τα πράγματα άλλαξαν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 48' ο Τζέμης κέρδισε την μπάλα αλλά πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Ληλαντίου και στο 51' ο Γκούμας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-2. Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, η ομάδα μας κυριάρχησε στο αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει ένα τρίτο γκολ για να εδραιώσει τη νίκη, έχασε όμως σημαντικές ευκαιρίες με τους Γκούμα, Περιβολάρη, Μακρή και Βογιατζή. Η ομάδα του Ληλαντίου απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο, κυνήγησε το γκολ μέχρι το τελευταίο λεπτό και απείλησε να ισοφαρίσει στο 75', αλλά το σουτ του Κουλοχέρη  απέκρουσε ο Ντίνος Κότσαρης.
Η σύνθεση του Νηλέα:
Κότσαρης Κ., Παπαρήγας, Σαμαράς Στ. του Ε., Μούντριχας Σ. (46' Κότσαρης Σ.), Καρλής Α., Μακρής, Μαστροκώστας, Βογιατζής, Τζέμης Π. (64' Περιβολάρης), Γκούμας, Ζωντός (87' Μπονός).
Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο γήπεδο Νεοχωρίου με αντίπαλο την ομάδα του Καλοχωρίου/Παντειχίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου