Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΟ ΔΥΣΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΝΗΛΕΑΣ

Δύσκολο εκτός έδρας αγώνα δίνει το Σάββατο το μεσημέρι στις 3:00 Νηλέας, οποίος θα αντιμετωπίσει τον Δύστο για την 12η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας Ευβοίας. Μετά την αναγκαστική αγωνιστική απραξία του περασμένου Σαββατοκύριακου λόγω της κακοκαιρίας, η ομάδα μας καλείται να δώσει ένα δύσκολο αγώνα, απέναντι σε μία καλή ομάδα η οποία χωρίς να εντυπωσιάζει, βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και μάλιστα αήττητη. 
Μοναδικός στόχος είναι η νίκη, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την χρόνια και να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Να σημειώσουμε ότι με το ξεκίνημα του νέου χρόνου ο Νηλέας θα αγωνιστεί τρία συνεχόμενα εντός έδρας ματς (Μιαούλης, Σκύρος, Έξω Παναγίτσα). Την Τρίτη και την Πέμπτη έγιναν κανονικά οι προπονήσεις, ενώ σήμερα Παρασκευή θα γίνει χαλαρή προπόνηση. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απουσίες πέρα από τις συνηθισμένες. 
Ο αντίπαλος μας, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κι αυτός το Σαββατοκύριακο, βρίσκεται με 18 βαθμούς στην έκτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 4 νίκες και 6 ισοπαλίες. Έχει αποσπάσει ισοπαλία στα Αλάτσατα (0-0), ενώ έχει πετύχει σημαντικές εκτός έδρας νίκες με το Ληλάντιο (2-0), την Κάρυστο (4-1) και το Μαρμάρι (2-1). Έχει όμως και οδυνηρές εντός έδρας ισοπαλίες με Κονίστρες (1-1) και Έξω Παναγίτσα (0-0). Οι δύο ομάδες τα τελευταία 15 χρόνια έχουν συναντηθεί μόλις μια χρονιά, την περίοδο 2003-2004 όταν ο Νηλέας αναδείχθηκε πρωταθλητής και αήττητος στην κατηγορία. Τότε η ομάδα μας έχει αναδειχθεί ισόπαλη με 1-1 (είχε ισοφαρίσει στο 93' ο Τζέμης) στο γήπεδο Κριεζών και είχε νικήσει με 3-0 στο γήπεδο Νεοχωρίου.
Την Κυριακή στις 3:00 αγωνίζεται και η ομάδα Νέων του Νηλέα με αντίπαλο την Ερέτρεια στο γήπεδο Νεοχωρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου