Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ Ο ΝΗΛΕΑΣ - ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΥΣΤΟ

Το γήπεδο  της Κύμης βρίσκεται σε τραγική κατάσταση
Την ήττα γνώρισε ο Νηλέας στην Κύμη από την τοπική ομάδα με 1-0 στον αναβληθέντα αγώνα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Η ομάδα μας θα μπορούσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο μεγάλο φαβορί για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά ήταν άτυχη και άστοχη. Στο 10ο λεπτό τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο Τάσος Καρλής (υπέστη διάστρεμμα εξαιτίας της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου) κι ένα λεπτό αργότερα η Κύμη κέρδισε πέναλντυ σε χέρι του Δημολιάνη, αλλά ο Ντίνος Κότσαρης απέκρουσε την εκτέλεση του Κύρου. Στο 26' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή του Κούρτη. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Γιώργος Καρλής έχασε την ευκαιρία του αγώνα, όταν από μπαλιά του Βογιατζή βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά αστόχησε. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες, δύο φορές με τον Γιάννη Γκούμα και μία σε κεφαλιά του Σωτήρη Κότσαρη στο 87'. Μοναδική ευκαιρία της Κύμης ένα σουτ του Μπλατσιώτη που πέρασε άουτ.
Με λάθη η διαιτησία του κ. Ντούρα, κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο.
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Κότσαρης Κ., Μπονός, Μακρής, Μούντριχας Στ. (30' Φραγγής), Δημολιάνης, Βογιατζής, Καρλής Α. (12' λ.τ. Καρλής Γ.), Κότσαρης Σωτ.), Μαστροκώστας, Γκούμας (80' Πόγκας), Ζωντός.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΝΗΛΕΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΟ
 Το πρωτάθλημα συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο και ο Νηλέας αγωνίζεται στις 4:00 το απόγευμα στο γήπεδο Νεοχωρίου με αντίπαλο το Δύστο. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και καθοριστικό για τη συνέχεια αγώνα, με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα πλησιάζει προς το τέλος του. Η προσπάθεια της ομάδας γίνεται δυσκολότερη αν αναλογιστούμε ότι υπάρχουν προβλήματα απουσιών. Η ομάδα του Δύστου βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς. Έχει δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες, επτά ήττες και τέρματα 31-22.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου