Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΑΟΥΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ομάδα του Νηλέα, όπως παρατάχθηκε στο ντέρμπυ
με τα Αλάτσατα
Στην έδρα του με τον Μιαούλη Φύλλων θα αγωνιστεί την Κυριακή το μεσημέρι στις 3:00 ο Νηλέας, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Ευβοίας. Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας και η νίκη μονόδρομος, για να μπορέσει να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και γιατί όχι να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα των Αλατσάτων, για να ανέβει στην κορυφή. Να επισημάνουμε ότι οι άλλες 4 ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία παίζουν μεταξύ τους (Αλάτσατα - Ελλήσποντος και Σκύρος- Δύστος).
Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, μετά τη νίκη επί της ΑΕ Ληλαντίου και οι προπονήσεις θα γίνουν Πέμπτη (στις 6.00),  Παρασκευή (στις 7.00). Για τον αγώνα της Κυριακής υπάρχουν αρκετές απουσίες. Πέρα από τους Θανάση Σαμπάνη και Σωτήρη Κότσαρη, που βρίσκονται στη φάση της αποθεραπείας και τους στρατευμένους Αλέξανδρο Μούντριχα και Παναγιώτη Τζέμη, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γιάννης Μούντριχας και Σταμάτης Σαμαράς του Ε., αλλά και ο φορμαρισμένος Γιώργος Τζέμης. Οι υπόλοιποι 21 ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Αργύρη Μαστραγγελή.
Ο Μιαούλης είναι δυνατή ομάδα και βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς. Έχει σημειώσει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, με νίκες εκτός έδρας επί του Ελλήσποντου (2-0) και του ΠΑΟΚ (1-0), ενώ την 5η αγωνιστική έφερε ισοπαλία εντός έδρας με τα Αλάτσατα (0-0). Στις τελευταίες 4 αγωνιστικές έχει μόλις μία ισοπαλία και και 3 ήττες.
Η προιστορία είναι πλούσια με τις δύο ομάδες να έχουν αναμετρηθεί 24 φορές. Ο Νηλέας έχει 12 νίκες,  5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Στο γήπεδο Νεοχωρίου (από το 1997 που κατασκευάστηκε) έχουν γίνει 6 αγώνες, με την ομάδα μας να μετράει 5 νίκες και μία ήττα την περυσινή περίοδο με 1-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου