Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΑΜΕΝΟΙ ΒΑΘΜΟΙ

Το 1-2 μετά από εκπληκτικό σουτ του Θανάση Κότσαρη στο 66'
Ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας με το Δύστο αναδείχθηκε ο Νηλέας το Σάββατο στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος για το 2010. Το τελικό σκορ,  αδικεί την ομάδα μας, η οποία ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από τον αντίπαλό της, προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ο Δύστος ισοφάρισε με δύο πέναλντυ (το πρώτο ανύπαρκτο και το δεύτερο αυστηρό), τα οποία καταλόγισε ο διαιτητής του αγώνα κ. Κάμπαξης, ένας από τους αντικειμενικά καλύτερους Ευβοιώτες διαιτητές.
Ο Νηλέας προηγήθηκε στο 38ο λεπτό όταν σε σουτ  του Μακρή η μπάλα βρήκε σε αμυνόμενο άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 63' ο διαιτητής υπέδειξε πέναλντυ σε μαρκάρισμα του Θ. Ζωντού, ο οποίος όμως έδιωξε καθαρά τη μπάλα. Το εκτέλεσε ο Ρέτσας και ισοφάρισε σε 1-1. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα μας κέρδισε έμμεσο φάουλ και Θ. Κότσαρης έκανε το 1-2. Στο 79' είχαμε νέο αυστηρό αυτή τη φορά πέναλντυ όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Θ. Ζωντού, ο οποίος βρισκόταν στο τείχος σε εκτέλεση φάουλ. Πάλι ο Ρέτσας ανέλαβε την εκτέλεσή του κι έκανε το 2-2. Σημαντικές ευκαιρίες έχασαν ο Α. Καρλής (10', 56' ), ο Γ. Ζωντός (70') και ο Περιβολάρης (75'). Για τον Δύστο ο Σπίθας (16') και ο Πηλιχός (45').
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Παπαχρήστος, Μπονός, Ζωντός Γ. (88' Μυτάφης), Μούντριχας Σ., Κότσαρης Α., Πούρης, Παπαρήγας, Μακρής, Περιβολάρης (81' Παπακωνσταντίνου), Καρλής Α., Σαμαράς Σ. του Ε. (46' λ.τ. Ζωντός Α.)
Στους άλλους αγώνες τα Αλάτσατα επικράτησαν εκτός έδρας δύσκολα με 1-0 του ΠΑΟΚ Κανήθου και αποσπάστηκαν 5 βαθμούς από το Νηλέα έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο. Άνετες νίκες πέτυχαν ο Ελλήσποντος 3-0 επί των Κονιστρών και η Σκύρος επί της Έξω Παναγίτσας. Το Μαρμάρι νίκησε την Αυλίδα με 2-1 και ο Μιαούλης 3-1 τα Κόσκινα. Ισόπαλος έληξε ο αγώνας Ληλάντιο - Κάρυστος 2-2.
Το πρωτάθλημα διακόπτεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά ο Νηλέας θα αγωνιστεί την Κυριακή 2 Ιανουαρίου στις 15:00 στο γήπεδο Νεοχωρίου με τον Μιαούλη Φύλλων,  στον αναβληθέντα αγώνα της 11ης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου