Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΝΗΛΕΑΣ

Μια ακόμα δύσκολη αναμέτρηση έχει μπροστά του ο Νηλέας που θα αγωνιστεί την Κυριακή στις 3:30 το απόγευμα στο γήπεδο Καρύστου με αντίπαλο το δυνατό Μαρμάρι, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ευβοίας. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη καμπή και δεν επιτρέπονται στραβοπατήματα. Η ομάδα μας με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την ευρεία νίκη που πέτυχε την περασμένη Κυριακή επί του ΠΑΟΚ Κανήθου με 6-1, θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κοντά στην κορυφή και γιατί όχι να ανέβει σε αυτή, σε περίπτωση που τα Αλάτσατα έχουν απώλειες βαθμών την ίδια ώρα στο Δύστο. 
Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα και η προετοιμασία ολοκληρώνεται την Παρασκευή στις 7:00 το απόγευμα με την τελευταία προπόνηση. Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κάρυστο στις 1:00 το μεσημέρι. Το Μαρμάρι είναι δυνατή ομάδα αλλά έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Βρίσκεται στην έβδομη θέση με 25 βαθμούς. Έχει 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες. Σαν γηπεδούχος, στο γήπεδο Καρύστου, έχει 4 νίκες με τη Σκύρο (1-0), τα Κόσκινα (1-0), την Αυλίδα (2-1) και τον Μιαούλη (2-1), 2 ισοπαλίες με Ληλάντιο (1-1) και Ελλήσποντο (0-0) και 2 ήττες από Δύστο (1-2) και Κονίστρες (1-2).
ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΝΗΛΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ
Μια μέρα νωρίτερα το Σάββατο στις 11:30 το πρωί θα αγωνιστεί η ομάδα νέων του Νηλέα με αντίπαλο την αντίστοιχη της Δροσιάς. Είναι ο πρώτος αγώνας της τελικής φάσης του πρωταθλήματος νέων και οι αγώνες είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του αγώνα, δεν υπάρχει παράταση και ακολουθεί η διαδικασία των πέναλντυ. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο γήπεδό της, αφού απέκτησε το πλεονέκτημα έδρας από τους αγώνες της πρώτης φάσης. Θα απουσιάσει ο αμυντικός Γιώργος Κότσαρης, που είναι τιμωρημένος. Ο νικητής αυτού του αγώνα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Εύριπος - Ταμυναικός/'Αρης Αγ.Ιωάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου