Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΝΗΛΕΑΣ - ΑΛΑΤΣΑΤΑ

Ούτε αυτή την Κυριακή θα έχουμε αγώνες για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, αφού η ΕΠΣ Ευβοίας αποφάσισε να διεξαχθούν οι τρεις αναβληθέντες αγώνες της Σκύρου και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα χωρίς άλλες εκκρεμότητες. Βάσει του προγράμματος το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαρτίου θα γίνουν οι αγώνες της 21ης αγωνιστικής, όπου δεσπόζει το ντέρμπυ κορυφής του ομίλου Νηλέας - Αλάτσατα στο γήπεδο Νεοχωρίου. 
Την περασμένη Παρασκευή έγινε ο αγώνας Σκύρος - Κόσκινα, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 2-1, αλλά τους φιλοξενούμενους να έχουν καταθέσει ένσταση, επειδή η Σκύρος αγωνίστηκε για κάποιο χρονικό διάστημα με έναν ποδοσφαιριστή κάτω των 21 χρονών. Χθες Τετάρτη ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας Αλάτσατα - Σκύρος, ο οποίος αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας και θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 1:00 το μεσημέρι στο Ενωσιακό γήπεδο. Ο τρίτος αγώνας της Σκύρου με τον Ελλήσποντο θα γίνει την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί στο γήπεδο της Σκύρου. 

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΗΛΕΑΣ -ΕΥΡΙΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ
Για την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος νέων της ΕΠΣ Ευβοίας η ομάδα του Νηλέα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο το πρωί στις 11.00 στο γήπεδο της Γυμνού την Αναγέννηση Ευρίπου, που αποτελεί σχολή ποδοσφαίρου του Σούλη Παππά και η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.  Η Αναγέννηση Ευρίπου στη πρώτη φάση του πρωταθλήματος νέων ήταν πρώτη και αήττητη στον τρίτο όμιλο, ενώ στην τελική φάση πέρασε χωρίς αγώνα τον Ταμυναικό. Ο προπονητής του Νηλέα Αργύρης Μαστραγγελής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού επιστρέφει και ο Γιώργος Κότσαρης που ήταν τιμωρημένος.Ο νικητής του αγώνα θα προκριθεί στα ημιτελικά και εξασφαλίζει θέση στον μικρό ή τον μεγάλο τελικό. Σε περίπτωση που ο αγώνας στην κανονική διάρκεια των 80' λήξει ισόπαλος θα κριθεί στην διαδικασία των πέναλντυς. Η  αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει από το γήπεδο Νεοχωρίου στις 9:00 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου