Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ

Την Κυριακή στις 5:00 το απόγευμα, στο Ενωσιακό γήπεδο στη Χαλκίδα, θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ για την άνοδο στην Α1 κατηγορία, μεταξύ του Νηλέα Νεοχωρίου και του Α.Ο. Ιστιαίας. Η ομάδα μας προπονήθηκε την Τρίτη και το ίδιο θα κάνει σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή. Πολύ πιθανό να γίνει μια χαλαρή προπόνηση και το Σάββατο το απόγευμα. Ο Αργύρης Μαστραγγελής, πέρα από τις γνωστές απουσίες, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σταύρο Μούντριχα και Τάσο Μαστροκώστα, καθώς και στον Σταμάτη Σαμαρά του Β. που παρουσιάστηκε στο στρατό. Η αποστολή του Νηλέα θα αναχωρήσει για τη Χαλκίδα στις 2:00 το μεσημέρι.
Η Ιστιαία συγκέντρωσε 56 βαθμούς, έχοντας 18 νίκες, 8 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 57-16. Ηττήθηκε από την Ένωση Διρφύων εντός (1-2) και από την Καστέλλα εκτός (0-2). Είχε ηττηθεί και στον αγώνα με τα Βασιλικά, αλλά πήρε τη νίκη στα χαρτιά. Έκανε πολλές μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι, είναι δυνατή ομάδα και διαθέτει έμπειρους παίκτες. Προπονητής είναι ο παλιός τερματοφύλακας της Ιστιαίας Λάμπρος Σπίντζος.
Ο Νηλέας θα έχει τη συμπαράσταση πολλών φιλάθλων, ενώ αναμένεται μεγάλη προσέλευση κόσμου από τη Χαλκίδα και άλλες περιοχές. Σε περίπτωση που ο αγώνας λήξει ισόπαλος, θα υπάρχει ημίωρη παράταση και εάν και εκεί δεν αναδειχθεί νικητής, θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλντυ.

1 σχόλιο: