Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1 Ο ΝΗΛΕΑΣ 1-0 ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΙΣΤΙΑΙΑ

Η ομάδα του Νηλέα όπως παρατάχθηκε στον αγώνα με την Ιστιαία
Δεν τα κατάφερε ο Νηλέας στον αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α1 κατηγορία, που διεξήχθη την Κυριακή 8 Μαίου στο Ενωσιακό γήπεδο. Ηττήθηκε με 1-0 από την Ιστιαία και έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά στην Α2. Η ομάδα μας, που αγωνίστηκε με επτά ποδοσφαιριστές κάτω των είκοσι στη βασική ενδεκάδα, πάλεψε τον αγώνα απέναντι σε μία δυνατή και έμπειρη ομάδα και δέχθηκε το γκολ στο 85ο λεπτό, σ' ένα χρονικό σημείο που ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της και φαίνονταν ότι είχε περισσότερες δυνάμεις.  Παρά την απογοήτευση που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας για την απώλεια της ανόδου, η χρονιά κρίνεται πετυχημένη. Η ομάδα μας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, με μεγάλη διαφορά από την τρίτη στη βαθμολογία Σκύρο, διεκδίκησε με μεγάλες αξιώσεις το πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα νέων του Νηλέα έφθασε στον τελικό του πρωταθλήματος κι έχασε τον τίτλο στα πέναλντυ. Η ποδοσφαιρική Εύβοια που κατά τη διάρκεια της χρονιάς, πολλές φορές αμφισβήτησε τις δυνατότητες του Νηλέα, στο τέλος αναγνώρισε και εκτίμησε την προσπάθεια που έγινε σε όλα τα επίπεδα. Είναι γεγονός ότι αν αυτή η ομάδα διατηρήσει το υλικό που διαθέτει, μπορεί να ανέβει στην Α1 και να πρωταγωνιστήσει εκεί, αφού το μέλλον της ανήκει.
Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις, οι δύο ομάδες ήταν φανερό ότι είχαν άγχος, απέδειξαν όμως ότι δίκαια διεκδίκησαν την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Στο πρώτο ημίχρονο μετά από ένα αναγνωριστικό δεκαπεντάλεπτο, ο Νηλέας είχε περισσότερο την κατοχή της μπάλας και καλύτερη κυκλοφορία, αλλά δεν δημιούργησε κάποια σημαντική ευκαιρία. Αντίθετα η Ιστιαία προσπάθησε με αντεπιθέσεις και απείλησε δύο φορές, στο 15' με τον Μαρίνοφ και στο 34' μετ τον Βασιλείου.
Η μεγαλύτερη φάση για το Νηλέα στο 67' με τον Καρλή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ιστιαία μπήκε πιο δυνατά, αλλά μετά το 60' οπισθοχώρησε και η ομάδα μας, που έδειχνε πιο φρέσκια άρχισε να επιβάλει το ρυθμό της. Στο 63' ο Καραβάς από καλή θέση σούταρε άουτ. Στο 67' ο Καρλής από κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Νηλέα στον αγώνα. Στο 72' εκτέλεση φάουλ του Ζωντού ο τερματοφύλακας της Ιστιαίας έδιωξε σε κόρνερ. Στο 77' πάλι ο Ζωντός από πλάγια θέση σούταρε λίγο άουτ. Στο 85' ο Γαβριήλ βρήκε σε αντεπίθεση τον Μαρίνοφ, οποίος με σουτ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 1-0. Ο χρόνος που απέμενε δεν άφηνε περιθώρια στους ποδοσφαιριστές του Νηλέα να φθάσουν στην ισοφάριση κι έτσι μέχρι τη λήξη τίποτα δεν άλλαξε.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Σέγκου και των βοηθών κ.κ. Βελέντζα και Φίλου.
Η σύνθεση του Νηλέα:
Κότσαρης Γ. του Ι., Κότσαρης Γ. του Α., Ζωντός Γ., Κότσαρης Σ., Κότσαρης Α., Πούρης (85' Μπονός), Παπαρήγας, Μακρής (85' Μυτάφης), Παπακωνσταντίνου, Καρλής Α., Σαμαράς Σ. (72' Τζέμης Γ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου