Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 5-0 ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

Ο Νηλέας σε πλήρη σύνθεση πριν τον προχθεσινό αγώνα
Αν και δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο μόνο κατά διαστήματα, ο Νηλέας προκρίθηκε άνετα στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ευβοίας επικρατώντας εκτός έδρας του Ηρακλή Πρασίνου με 5-0. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη έχασε 3-4 καλές ευκαιρίες αλλά απειλήθηκε δύο φορές στις αντεπιθέσεις. Στο 3' ο Τζέμης σούταρε από καλή θέση άουτ και στο 10' σουτ του Παπακωνσταντίνου απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 17' γυριστό σουτ του Καβαλάρη κατέληξε άουτ και στο 30' κοντινό πλασέ του Ζωντού πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 34' σουτ του Μαρκουλή η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 45' σουτ του Καρλή απέκρουσε ο Σπανός. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47') καλοχτυπημένο φάουλ του Ζωντού, από πλάγια θέση, κατέληξε στα δίχτυα με τη βοήθεια του τερματοφύλακα. Στο 56' από κόρνερ του Ζωντού ο Καρλής με κεφαλιά έκανε το 0-2. Στο 62' και στο 74' ο Παπακωνσταντίνου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4 και στο 89' ο Ζωντός με σουτ από κοντά έγραψε το τελικό 0-5. Το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν ο Τζέμης ευστοχούσε στις τρεις φορές που βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Η σύνθεση του Νηλέα:
Πανηγυρισμοί των παικτών του Νηλέα μετά το δεύτερο γκολ
Κότσαρης Κ., Μπονός, Ζωντός Γ., Μούντριχας Στ., Καρλής Α., Μακρής (68' Περιβολάρης), Παπαρήγας, Βογιατζής (47' Κότσαρης Σ.), Τζέμης Π., Σπύρου (56' Σαμαράς Σ.), Παπακωνσταντίνου.
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας στη φάση των "16" του κυπέλλου θα είναι τα Αλάτσατα στο γήπεδο Νεοχωρίου, πιθανότατα την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου