Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ Ο ΝΗΛΕΑΣ 1-0 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας ο Νηλέας πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αυλίδας με σκορ 1-0. Με τη νίκη αυτή παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας δύο βαθμούς πίσω από τον Δύστο που προπορεύεται και έναν μπροστά από την Σκύρο που βρίσκεται στην τρίτη θέση. Χρυσή αλλαγή και σκόρερ ο δεκαεπτάχρονος Τάσος Μαστροκώστας, ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή στον αγώνα στο 60ο λεπτό και στο 78' με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.
Φάση από τον προχθεσινό αγώνα
Ο αγώνας ήταν πολύ καλός με τις δύο ομάδες να αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να προσπαθούν για τη νίκη. Η ομάδα μας συνάντησε κάποια προβλήματα στην αρχή του αγώνα, αλλά μετά το πρώτο εικοσάλεπτο επέβαλε το ρυθμό της κι έχασε τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 25' ο Παπαρήγας βγήκε τε α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά πλάσαρε άουτ, ενώ δύο φορές ο Παπακωνσταντίνου (στο 33' και στο 40'), μπήκε στη μεγάλη περιοχή της Αυλίδας αλλά καθυστέρησε και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί. 
Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Παπακωνσταντίνου έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Μετά το 60ο λεπτό η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 78'. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο για να ισοφαρίσουν, αλλά η άμυνα του Νηλέα λειτούργησε σωστά. Μοναδική απειλή ένα σουτ στο Στέγκου από καλή θέση που κατέληξε άουτ.
Πολύ σημαντική, αλλά και δίκαιη η νίκη του Νηλέα, απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Άριστη η διαιτησία του κ. Βρακά και των βοηθών Ρουμπή και Ράζου.
Η σύνθεση του Νηλέα:
Κότσαρης Κ., Μπονός, Σαμαράς Στ., Μούντριχας Στ., Καρλής Α., Βογιατζής, Παπαρήγας, Σπύρου (70' Μυτάφης), Τζέμης Π. (60' Μαστροκώστας), Ζωντός Γ., Παπακωνσταντίνου (85' Κότσαρης Σ.).
Το ερχόμενο Σάββατο και για την 7η αγωνιστική ο Νηλέας θα αγωνιστεί στο γήπεδο Νεοχωρίου με αντίπαλο τον Αμαρυνθιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου