Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΝΗΛΕΑ - ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ

Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας ο Νηλέας αγωνίζεται την Κυριακή στις 3:00 το απόγευμα στο γήπεδο Νεοχωρίου με αντίπαλο την ομάδα του Καλοχωρίου/Παντειχίου. Ο Αργύρης Μαστραγγελής δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, απέναντι σ' έναν αντίπαλο που δεν έχει βαθμολογικό άγχος, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Το Καλοχώρι/Παντείχι βρίσκεται στην όγδοη θέση με 17 βαθμούς, έχοντας σημειώσει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες, οχτώ ήττες και τέρματα 18-25. Εκτός έδρας έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Οι δύο αντίπαλοι έχουν συναντηθεί μέχρι σήμερα μόνο τρεις φορές, με την ομάδα μας να έχει πετύχει ισάριθμες νίκες. Την περίοδο 1999-2000, που ο Νηλέας αναδείχθηκε πρωταθλητής, είχε επικρατήσει με 3-1 εκτός έδρας και 3-0 εντός, ενώ φέτος στον αγώνα του πρώτου γύρου στο γήπεδο της Αυλίδας πήρε τη νίκη με 2-0.
Το Σάββατο στις 10:30 το πρωί για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος νέων, η ομάδα του Νηλέα υποδέχεται την Κύμη, σ' έναν αγώνα που χρειάζεται τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση του ομίλου. 

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
Αύριο Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 9:00 το βράδυ (μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης της εβδομάδας), ο Νηλέας με την παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του προπονητή και των ποδοσφαιριστών της ομάδας, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο κέντρο "Villagio" στο Νεοχώρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου