Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ

Φάση στην περιοχή της Καρύστου
Ιδανικό ξεκίνημα επιφύλαξε για το Νηλέα η πρώτη αγωνιστική του 2012, αφού πέτυχε μεγάλη νίκη στην Κάρυστο με 1-0 απέναντι στην τοπική ομάδα και σε συνδυασμό με την εντός ήττα του Δύστου βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με το τέλος του πρώτου γύρου, κατακτώντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Παράλληλα ο Νηλέας είναι πλέον η μοναδική ομάδα στην Εύβοια, σε όλες τις κατηγορίες, που δεν έχει γνωρίσει την ήττα στο πρωτάθλημα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 79ο λεπτό ο Μάκης Σαμαράς μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζωντού. 
Ο αγώνας είχε γρήγορο ρυθμό, δυνατές μονομαχίες, αλλά όχι πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της κι έφθασε δίκαια στη νίκη. Στο 15' από λάθος του Καρλή ο Καλόγηρος σούταρε άουτ και στο 24' από πάσα του Μυτάφη, ο Παπαρήγας βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπαμπανιώτη, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε. Στο 55΄σουτ του Βογιατζή πέρασε λίγο άουτ και στο 70' σε σύγχυση στην περιοχή της Καρύστου κανείς δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με τον Μπαμπανιώτη να αποκρούει σωτήρια. Στο 88' από κάθετη πάσα του Ζωντού, ο Τζέμης βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά πλάσαρε άουτ χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα.
O Νηλέας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Κότσαρης Κ., Μπονός (66' Μακρής), Σαμαράς Σ., Μούντριχας Σ., Καρλής Α., Κότσαρης Σ., Παπαρήγας, Βογιατζής, Τζέμης Π. (89' Καρλής Γ.), Ζωντός Γ., Μυτάφης (66' Μαστροκώστας).
Το ερχόμενο Σάββατο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και πρώτης του δευτέρου γύρου ο Νηλέας θα υποδεχθεί τα Κόσκινα.

1 σχόλιο:

  1. πολυ καλο το blog σας οι φωτο ειναι δυσανάλογα μεγαλη με το υπολοιπο blog και αν δυνατο ποιο καθαρη η φωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή