Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΣΑΙΖΟΝ ΤΕΛΟΣ - ΣΤΗΝ Α1 ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΝΗΛΕΑΣ

Ολοκληρώθηκε για το Νηλέα την Παρασκευή 11 Μαίου, η ποδοσφαιρική σαιζόν 2011-2012 με φιλικό αγώνα και το καθιερωμένο τραπέζι. Στο γήπεδο Νεοχωρίου η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών, από την οποία ηττήθηκε με 3-1. Το γκολ του Νηλέα πέτυχε ο Μαστροκώστας. Στο ημίχρονο του αγώνα δόθηκε τιμητική πλακέτα στην φιλοξενούμενη ομάδα για την εξαιρετική της πορεία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Ακολούθησε φαγοπότι σε ταβέρνα του χωριού, με την παρουσία μελών του Δ.Σ., του προπονητή, των ποδοσφαιριστών, αλλά και της αποστολής της ομάδας των Ψαχνών.
Η διοίκηση του Νηλέα προγραμματίζει Γενική Συνέλευση (πιθανότατα για την Κυριακή 3 Ιουνίου), στην οποία θα κληθούν τα μέλη, οι φίλοι και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στόχος της συνέλευσης είναι η ανταλλαγή απόψεων, σχετικά με την όσο το δυνατό καλύτερη οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα (διοικητικά, οικονομικά, αγωνιστικά, κλπ.), σε συνδυασμό με την αναγκαιότητα να πλαισιωθεί το Δ.Σ. με νέα μέλη και να στηριχτεί οικονομικά, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε.

Η ΝΕΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
Από την άνοδο του Ευβοικού Αγ. Νικολάου στην Δ' Εθνική και από την παραμονή της Κύμης, θα εξαρτηθεί ποιες ομάδες θα καταλάβουν τις δύο θέσεις που απομένουν, ώστε να συμπληρωθεί η σύνθεση της Α1 κατηγορίας της νέας περιόδου. Οι δεκατέσσερις ομάδες που έχουν σίγουρη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα είναι: Νηλέας, Αυλωνάρι, Κριεζά, Δύστος, Όλυμπος Γ., Ερέτρια, Λήλας Β., Προποντίδα, Ολυμπιακός Χ., Δροσιά, Αρτάκη, Παντριαδικός, Ιστιαία, και Ωρεοί. Εάν η Κύμη παραμείνει στη Δ' Εθνική και ο Ευβοικός κερδίσει την άνοδο στη Δ' Εθνική στους αγώνες μπαράζ, τις δύο θέσεις θα καταλάβουν ο Ταμυναικός και η Καστέλα. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο ένας από τους δύο, υποβιβάζεται στην Α2 ο Ταμυναικός, ενώ στην περίπτωση που αποτύχουν και οι δύο ομάδες, τότε υποβιβάζεται και η Καστέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου