Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ο ΝΗΛΕΑΣ 2-1 ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ



Δεύτερος συνεχόμενος εντός έδρας αγώνας που ο Νηλέας κατακτά το τρίποντο της νίκης στις καθυστερήσεις. Πιο συγκεκριμένα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τελευταίας μέσα στο 2012, η ομάδα μας επικράτησε της Προποντίδας με 2-1 και ανέβηκε ακόμα περισσότερο βαθμολογικά. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο δεκαοχτάχρονος Τάσος Μαστροκώστας, ο οποίος αρχικά ισοφάρισε με ένα εκπληκτικό γκολ και στις καθυστερήσεις  του αγώνα κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γκούμας και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ο Νηλέας μπήκε δυνατά στον αγώνα και απείλησε δύο φορές με τον Φραγγή, στο 3' με σουτ και στο 8' με κεφαλιά που όμως κατέληξαν άουτ. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο η Προποντίδα ανέβασε την απόδοσή της κι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 24' με τον Μπόζντα που από πλεονεκτική θέση αστόχησε. Στο 42' εκτέλεση φάουλ του Παπαδέδε πέρασε λίγο άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φθάσουν στη νίκη και οι φίλαθλοι απόλαυσαν ένα εξαιρετικό ποδοσφαιρικό θέαμα. Στο 62' ο Μήτρου βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε και τον τερματοφύλακα του Νηλέα και άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα από εκτέλεση φάουλ του Μακρή, ο Μαστροκώστας με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στο "Γ" του Ντουμάνη γράφοντας το 1-1. Στο 80' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσακλάνος της Προποντίδας και στο 89' ο Μήτρου πλάσαρε από κοντά αλλά ο Ντίνος Κότσαρης μπλόκαρε τη μπάλα.  Στο 92' ο Μαστροκώστας μπήκε στην περιοχή κι ανατράπηκε από τον Οικονόμου, με τον Γκούμα να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να διαμορφώνει το τελικό 2-1, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Κότσαρης Κ., Μπονός, Μακρής, Ζέρβας, Βογιατζής, Μούντριχας Στ.(59' Ζωντός),  Μαστροκώστας, Κότσαρης Σωτ., Πόγκας (77' Παπαρήγας), Γκούμας, Φραγγής.
Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί το σαββατοκύριακο 5-6 Ιανουαρίου, με τον Νηλέα να ταξιδεύει στην Αιδηψό για να αντιμετωπίσει την Ιστιαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου