Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΧΡΥΣΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΛΕΑ 1-1 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Ο Νηλέας όπως παρατάχθηκε στον αγώνα με την Καστέλλα 
Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ο Νηλέας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Καστέλλα στο γήπεδο του Πάλιουρα. Το αποτέλεσμα του αγώνα αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας δεδομένου ότι διατήρησε την βαθμολογική του θέση και την διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται κοντά της στην βαθμολογία. Η επιτυχία αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστούμε ότι η ομάδα αγωνίστηκε με πολλά προβλήματα, αφού απουσίασαν για διάφορους λόγους οι Ζωντός, Μαστροκώστας, Φραγγής, Ζέρβας, Πόγκας, Παπακωνσταντίνου, Περιβολάρης και άλλοι, αλλά όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και απέσπασαν το ισόπαλο αποτέλεσμα.
Η Καστέλλα προηγήθηκε στο 35' με πέναλντι που καταλόγισε ο διαιτητής, σε κανονικότατο μαρκάρισμα του Δημολιάνη στον Τζαμίχα κι εκτέλεσε εύστοχα ο τερματοφύλακας Κηρόπουλος. Νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Λεοντή. Μετά το γκολ η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε τους γηπεδούχους και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 74', όταν από ωραία ενέργεια του Γιώργου Καρλή ο Τάσος Καρλής με σουτ έκανε το 1-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του ανύπαρκτου πέναλντι, ο διαιτητής κ. Τσάκος δεν απέβαλε ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο. Ο προπονητής του Νηλέα έστησε αριστοτεχνικά την ομάδα, ενώ ντεμπούτο με πολύ καλή απόδοση έκανε ο εικοσάχρονος Απόστολος Μάλλιος.
Αγωνίστηκαν για το Νηλέα οι εξής ποδοσφαιριστές: 
Κότσαρης Κ. (89' λ.τ. Κότσαρης Γ.),  Μπονός, Μακρής, Δημολιάνης, Μάλλιος, Μούντριχας, Βογιατζής, Κότσαρης Σωτ., Καρλής Α., Γκούμας, Καρλής Γ. (85' Αλεξίου).
Το ερχόμενο Σάββατο ο Νηλέας θα αγωνιστεί πάλι εκτός έδρας με αντίπαλο την πρωτοπόρο Κύμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου