Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ Ο ΝΗΛΕΑΣ 2-1 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Σημαντική νίκη που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει για την παραμονή στην κατηγορία, πέτυχε το περασμένο Σάββατο ο Νηλέας για την  24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Η ομάδα μας, που αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και θα μπορούσε με βάση την απόδοσή της να κατακτήσει πιο εύκολα στη νίκη, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που διεκδίκησε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σε αντίθεση με τον προηγούμενο αγώνα με το Λήλα στο Βασιλικό, που η ομάδα μας εμφανίστηκε με κακές επιλογές και χωρίς σαφείς αγωνιστικούς προσανατολισμούς, στον αγώνα του Σαββάτου παρουσιάστηκε  μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, πειθαρχημένη κι αγωνίστηκε με πάθος για τη νίκη. Στο 31ο λεπτό ο Μάλλιος με ωραία ενέργεια και σουτ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ με τη φανέλα του Νηλέα. Δύο λεπτά αργότερα, στην πρώτη επίσκεψη των φιλοξενουμένων στην περιοχή του Γιώργου Κότσαρη και μετά από εκτέλεση φάουλ του Συνοδάκη ο Τζάβρας με κεφαλιά έκανε το 1-1.  Νωρίτερα στο 15' ο Φραγγής από πλεονεκτική θέση σούταρε χλιαρά στα χέρια του Ευαγγελινού, ενώ στο 25' ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού με τα πόδια απέκρουσε το πλασέ του Μακρή.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 47' ο Γκούμας ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή, το πέναλντυ εκτέλεσε ο ίδιος και διαμόρφωσε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση, αλλά έγιναν απειλητικοί μόνο από στημένες φάσεις; ενώ η ομάδα μας διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της σκορ κι έφθασε δίκαια στη νίκη.
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Κότσαρης Γ. του Ι., Μάλλιος, Μούντριχας, Κότσαρης Σωτ., Δημολιάνης, Ζέρβας, Ζωντός Γ.,  Βογιατζής, Μακρής (76' Μαστροκώστας),  Γκούμας (87' Πόγκας), Φραγγής.
Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδας μας αγωνίζεται ξανά στο γήπεδο Νεοχωρίου αυτή τη φορά με αντίπαλο την ομάδα των Ωρεών. Η ομάδα της βόρειας Εύβοιας βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και πιθανότατα θα ακολουθήσει την ομάδα των Κριεζών στην Α2 κατηγορία, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για την ομάδα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου