Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΓΧΟΣ Ο ΝΗΛΕΑΣ 2-1 ΤΟΥΣ ΩΡΕΟΥΣ

Δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη πέτυχε την περασμένη Κυριακή ο Νηλέας, ο οποίος επικράτησε για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Ωρεών με 2-1 και ελπίζει βάσιμα στην παραμονή του στην κατηγορία. Στο ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα μας παρουσιάστηκε δυνατή κι έδειξε ότι θα πάρει εύκολα τη νίκη. Στο 5ο μόλις λεπτό από σέντρα του Φραγγή, ο Σωτήρης Κότσαρης με ανάποδη κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 28' ο Μακρής με προβολή, μετά από ωραία προσπάθεια του Γκούμα έκανε το 2-0. Ακολούθησαν ακόμη δύο ευκαιρίες, με τους Μακρή στο 31' και Μάλλιο στο 34', που δεν βρήκαν
το στόχο. Στο 40' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Δημουλάκης από κοντά μείωσε σε 2-1 και στο επόμενο λεπτό την κεφαλιά του Στεργίου απέκρουσαν οι αμυντικοί του Νηλέα πάνω στη γραμμή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νηλέας κυριάρχησε, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να εδραιώσει τη νίκη. Στο 60' ο διαιτητής του αγώνα, στο μοναδικό ίσως λάθος του, δεν καταλόγισε καταφανέστατο πέναλτυ σε ανατροπή του Γκούμα Στο 62' ο Μακρής μετά από ωραία προσπάθεια πλάσαρε τον Μπιμπάι που απέκρουσε σωτήρια. Στο 67' πλασέ του Μάλλιου απέκρουσε πάλι ο Μπιμπάι και στο 75' αποβλήθηκε ο Παυλάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 80' ο Μακρής από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και στο 89' αποβλήθηκε και ο Ρεσούλης επίσης με δεύτερη κίτρινη. Στο 92' ο Γκούμας δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπιμπάι και στη αντεπίθεση ο  Δημουλάκης σούταρε ελάχιστα άουτ με το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. 
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με την παρακάτω σύνθεση:
Κότσαρης Γ., Μάλλιος, Μούντριχας, Δημολιάνης, Κότσαρης Σωτ., Ζέρβας (75' Καρλής Γ.), Ζωντός Γ., Μαστροκώστας (46' Βογιατζής), Μακρής, Γκούμας, Φραγγής (87' Σαμαράς Στ.). 
Την ερχόμενη Κυριακή ο Νηλέας αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τη Ερέτρια, σε ένα δύσκολο και καθοριστικό αγώνα. Η Ερέτρια βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και θεωρείται από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Η ομάδας μας θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την φέρει πιο κοντά στον στόχο της παραμονής. Οι προπονητές της ομάδας βλέπουν σιγά σιγά τα αγωνιστικά προβλήματα να βρίσκουν λύσεις και να αυξάνονται οι επιλογές τους. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα μας είχε επικρατήσει με 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου