Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΝΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΝΗΛΕΑ

Μεγάλη νίκη με 2-1 πέτυχε η ομάδα νέων του Νηλέα την Κυριακή το απόγευμα επί την Ερέτρειας/Ακαδημία Ερέτρειας και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του τετάρτου ομίλου. Έτσι ενώ αρχικά στόχος ήταν απλά η συμμετοχή των νεαρών ποδοσφαιριστών και η πρόκριση στην επόμενη φάση, τώρα  πλέον βρίσκεται αγκαλιά με τη δεύτερη θέση του ομίλου, η οποία δίνει πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση, ενώ απέκτησε πολλές πιθανότητες ακόμα και για την κατάκτηση της πρωτιάς.. Η νίκη αυτή αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστούμε ότι σημειώθηκε επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου και μάλιστα παίζοντας με πολλές απουσίες. Αγωνίστηκαν στη βασική ενδεκάδα δύο δεκατετράχρονοι και δύο δεκατριάχρονοι, όταν το ανώτατο όριο ηλικίας είναι τα 17 χρόνια. Αποδείχθηκε έτσι το ταλέντο αυτών των παιδιών και η δουλειά που γίνεται στην ομάδα στις μικρές ηλικίες. 
Ο αγώνας ήταν πολύ καλός, με δυνατά μαρκαρίσματα και η ομάδα μας έχασε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό της για να ανοίξει το σκορ. Το ημίχρονο έκλεισε με 0-0 και η Ερέτρεια προηγήθηκε στο 52' με κοντινό σουτ. Στο 68' ο Παπαρήγας κέρδισε πέναλντυ και ο Γ. Καρλής ισοφάρισε σε 1-1. Ένα λεπτό πριν τη λήξη (79') ο Παπακωνσταντίνου έκανε το 2-1 μετά από ωραία προσπάθεια του Γ. Κότσαρη.  
Για την ομάδα μας, που όλοι είχαν εξαιρετική απόδοση, αγωνίστηκαν οι εξής: 
Κότσαρης Γ. του Ι., Παπαρήγας, Τζόκας, Κότσαρης Γ. του Α., Καρλής Γ., Μαστροκώστας, Ρουμελιώτης, Καρλής Δ. (55' Καρλής Χ., 79' Δερβενιώτης), Παπακωνσταντίνου, Μυτάφης, Κότσαρης Κ.
Στη βαθμολογία ο Νηλέας έχει 12 βαθμούς (σε 5 αγώνες), η Ερέτρεια 10β. (σε 5 αγ.), ο Όλυμπος Γυμνού 7β. (σε 4 αγ.), ο Ταμυναικός 3β. (σε 4 αγ.) και η Κύμη 0β. (σε 4 αγ.)
Επόμενος αντίπαλος της ομάδας η Κύμη την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στις 3:00 το μεσημέρι στο γήπεδο Νεοχωρίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου