Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΝΗΛΕΑ 4-2 ΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ


Σ' έναν αγώνα διαφήμιση του ποδοσφαίρου, η ομάδα νέων του Νηλέα νίκησε την αντίστοιχη του ΑΠΚΟ Δροσιάς με 4-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος νέων της ΕΠΣ Ευβοίας. Ο αγώνας έγινε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της δυνατής βροχής που είχε προηγηθεί, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να αποδώσουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Η Δροσιά προηγήθηκε στο σκορ στο 18' με ωραίο σουτ του Δούκα. Στο 26΄ο Μυτάφης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ισοφάρισε. Στο 35' ο Αργυρός έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Δροσιά με ατομική προσπάθεια, αλλά στο 37' ο Παπακωνσταντίνου με νέα κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Μαστροκώστα έκανε το 2-2. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη, έχασε αρκετές ευκαιρίες και στο 66' ο Γ. Καρλής με δυνατό σουτ πέτυχε το 3-2, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-2 στο 77' με ωραίο πλασέ πάλι από τον Παπακωνσταντίνου.
Με την νίκη αυτή η ομάδα νέων του Νηλέα προκρίθηκε στις οχτώ καλύτερες ομάδες του θεσμού και θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερο γήπεδο την Αναγέννηση Ευρίπου (είναι ομάδα της σχολή ποδοσφαίρου του Σούλη Παππά).
Η σύνθεση του Νηλέα:
Κότσαρης Γ. του Ι., Ρουμελιώτης Σ. (73' Ρουμελιώτης Δ.), Τζόκας, Σαμπάνης, Καρλής Γ., Κότσαρης Σ. (80' Καρλής Δ.), Παπαρήγας, Μαστροκώστας, Παπακωνσταντίνου, Μυτάφης, Κότσαρης Κ. (63' Κατέβας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου