Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΝΗΛΕΑΣ

Την φορμαρισμένη Αυλίδα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 3:30 το απόγευμα στο γήπεδο Νεοχωρίου ο Νηλέας για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Ο αγώνας είναι πολύ καθοριστικός για την ομάδα μας αφού θέλει μόνο νίκη, ώστε να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή ή για να ανέβει σε αυτή, σε περίπτωση που τα Αλάτσατα σκοντάψουν στον αυριανό αγώνα τους με αντίπαλο τη Σκύρο (στις 1:00 το μεσημέρι αυτός ο αγώνας). Να υπενθυμίσουμε ότι την επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 13 Μαρτίου) θα συναντηθούν Νηλέας και Αλάτσατα στο ντέρμπυ κορυφής του ομίλου.
Από την ομάδα μας θα απουσιάσουν οι Παναγιώτης Τζέμης, Γιάννης Μούντριχας, Περικλής Μπαιρακτάρης και Γιώργος Τζέμης καθώς και οι τιμωρημένοι Τάσος Καρλής, Βαγγέλης Περιβολάρης και Σταμάτης Σαμαράς που αποβλήθηκαν την περασμένη Κυριακή. Πιθανή η επανεμφάνιση, για πρώτη φορά φέτος, του Θάνου Σαμπάνη. 
Η Αυλίδα βρίσκεται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. Έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και προσπαθεί να τερματίσει σε μια καλή θέση.  Εκτός έδρας έχει πετύχει 2 νίκες με Έξω Παναγίτσα και Κονίστρες (και οι δύο με 2-1), έχει αποσπάσει δύο ισοπαλίες από Δύστο (0-0) και Κόσκινα (1-1) και έχει υποστεί έξι ήττες από Αλάτσατα (1-2), Ληλάντιο 0-6), Ελλήσποντο (2-3), Μαρμάρι (1-2), Μιαούλη (1-2) και Σκύρο (2-3). Αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι ότι με εξαίρεση τη συντριβή στο Ληλάντιο, η Αυλίδα εκτός έδρας χάνει δύσκολα. Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 2-2, ενώ στον περυσινό αγώνα ο Νηλέας είχε επικρατήσει με το εκπληκτικό 8-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου