Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΑΜΨΑΚΟ ΜΕ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ

Φάση από τον αγώνα του πρώτου γύρου
Μια πολύ δύσκολη αποστολή έχει το Σάββατο το απόγευμα η ομάδα του Νηλέα. Θα ταξιδέψει στη Λάμψακο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ελλήσποντο, ο οποίος βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, 11 βαθμούς πίσω από το Νηλέα αλλά με έναν αγώνα λιγότερο. Η ομάδα μας με νίκη ξεπερνά ένα από τα δυσκολότερα εμπόδια στην προσπάθεια για την κορυφή και ταυτόχρονα θέτει εκτός μάχης τον αντίπαλό της.
Ο Ελλήσποντος είναι δυνατή ομάδα, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στο παιχνίδι της. Χαρακτηριστικό της είναι ότι δύσκολα κερδίζει και δύσκολα χάνει. Είναι αήττητος εκτός έδρας (μία νίκη και έξι ισοπαλίες), αλλά στο γήπεδό της έχει υποστεί δύο ήττες. Έχασε από τον Μιαούλη στην πρεμιέρα και στον τελευταίο αγώνα που έδωσε από τον Δύστο (και οι δύο με σκορ 0-2). Αντίθετα έχει 6 νίκες με Σκύρο (1-0), Κόσκινα (3-0), ΠΑΟΚ (3-0), Αυλίδα (3-2), Κονίστρες (3-0) και Ληλάντιο (1-0). Στον αγώνα της Κυριακής θα έχει στον πάγκο της νέο προπονητή τον Στέφανο Σαραντόπουλο αντί του Κώστα Χιώτη. Στον πρώτο γύρο ο Νηλέας είχε ισοφαρίσει τον αγώνα στο 94ο λεπτό σε 2-2, με φάουλ του Θανάση Κότσαρη και αυτή είναι η μοναδική εντός έδρας ισοπαλία της ομάδας μας.
Οι ποδοσφαιριστές του Νηλέα θα προπονηθούν σήμερα Πέμπτη (στις 6.00) και αύριο Παρασκευή στις (7.00). Μετά την τελευταία προπόνηση τα αδέλφια Νίκος και Γιάννης Περιβολάρης θα κάνουν το τραπέζι στην ομάδα μας στην ταβέρνα (" ο Ξενύχτης") στο Νεοχώρι. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες πέρα από τις συνηθισμένες. Η αποστολή θα αναχωρήσει από το γήπεδο Νεοχωρίου στις 12:00 το μεσημέρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου