Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΩΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΛΕΑ 2-1 ΑΠ' ΤΟΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ

Την πρώτη του φετινή ήττα γνώρισε ο Νηλέας το Σάββατο από τον Ελλήσποντο με σκορ 2-1 στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ευβοίας. Η ομάδας μας θα μπορούσε να είχε φύγει νικήτρια από το γήπεδο της Λαμψάκου αφού όπως έδειχνε μέχρι το 60ο λεπτό, έλεγχε απόλυτα τον αγώνα, ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της , είχε αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα και βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Όταν όμως δέχθηκε την ισοφάριση δεν μπόρεσε να αντιδράσει και τελικά έχασε και τον βαθμό της ισοπαλίας.
Η ομάδα του Νηλέα όπως παρατάχθηκε στον αγώνα με
 τον Ελλήσποντο (ΦΩΤΟ: ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ)
Όμως αυτή η ήττα είχε μικρές βαθμολογικές συνέπειες για την ομάδα μας, αφού την πρώτη τους ήττα γνώρισαν και τα Αλάτσατα (έχασαν με 2-1 από το Ληλάντιο) και έτσι η μεταξύ τους διαφορά των δύο βαθμών παρέμεινε. Αντίθετα μείωσαν τη διαφορά οι ομάδες που ακολουθούν. Ο τρίτος Δύστος βρίσκεται τώρα 6 βαθμούς πίσω απ' τον Νηλέα, ο Ελλήσποντος 8 βαθμούς αλλά με έναν αγώνα λιγότερο και η Σκύρος 12 βαθμούς με δύο αγώνες λιγότερους. 
Ο αγώνας του Σαββάτου ήταν ένα πραγματικό ντέρμπυ, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου βαρύς και το κλίμα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί του Ελλήσποντο ιδιαίτερα εχθρικό. Παρ' όλα αυτά η ομάδα μας παρουσιάστηκε δυνατή και επικράτησε του αντιπάλου σε όλες τις γραμμές. Νωρίς-νωρίς απείλησε δύο φορές την εστία των γηπεδούχων με τον Γ. Ζωντό. Αρχικά στο 8' όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και αργότερα στο 14' μετά από σέντρα του Παπαρήγα η κεφαλιά του βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 21' ο Μακρής με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο το ματς θα μπορούσε να είχε κλειδώσει, αν ευστοχούσαν από καλή θέση δύο φορές ο Παπαρήγας και μία ο Τ. Καρλής. 
Η φάση του γκολ του Νηλέα
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η μορφή του αγώνα δεν άλλαξε και στο 59' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σπανού με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Και ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ευνοικά για την ομάδα μας, στο 62ο λεπτό ο διαιτητής έδωσε αυστηρό φάουλ υπέρ του Ελλήσποντου έξω από την περιοχή. Το εκτέλεσε ο Βασιλάκος και έκανε το 1-1. Το γκολ αφύπνισε τους γηπεδούχους, σε αντίθεση με τους ποδοσφαιριστές του Νηλέα οι οποίοι έχασαν το ρυθμό τους και στο 72' σε αδράνεια της άμυνας ο Ασημάκος έκανε το 2-1 για τον Ελλήσποντο. Στο υπόλοιπο του αγώνα η ομάδα μας δεν μπόρεσε να αντιδράσει, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να ροκανίσουν το χρόνο και έτσι το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.
Κάποιες μικροαπειλές πριν την έναρξη του αγώνα,
χωρίς ιδιαίτερη σημασία 
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μάγειρα και του δεύτερου βοηθού Ράζου, λίγα λάθη από την πρώτη βοηθό κ. Κούκουρα.
Με το Νηλέα αγωνίστηκαν οι εξής:
Παπαχρήστος, Μούντριχας Α., Πούρης, Μούντριχας Στ., Κότσαρης Α., Μακρής 83' Μαστροκώστας), Παπαρήγας, Μπονός (65' Κότσαρης Σ.), Σαμαράς Σ.του Ε., Καρλής Α., Ζωντός Γ. (78' Παπακωνσταντίνου)
Το πρωτάθλημα συνεχίζεται το σαββατοκύριακο και για την 18η αγωνιστική ο Νηλέας θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Νεοχωρίου τον ΠΑΟΚ Κανήθου την Κυριακή στις 3:00 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου