Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΝΗΛΕΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ευβοίας, ο Νηλέας υποδέχεται την Κυριακή στις 3:00 το μεσημέρι τον ΠΑΟΚ Κανήθου, με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά την ήττα από τον Ελλήσποντο την προηγούμενη αγωνιστική. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη καμπή και αυτό σημαίνει ότι δεν δικαιολογούνται απώλειες βαθμών αυτή τη χρονική στιγμή. Το γεγονός ότι η ομάδα μας αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά, σε καμία περίπτωση δεν κάνει το έργο της ευκολότερο. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι αδιάφορες ομάδες αγωνίζονται χωρίς άγχος και παίρνουν αποτελέσματα εκεί που κανείς δεν περιμένει.
Ο ΠΑΟΚ Κανήθου είναι έμπειρη ομάδα, πέρυσι αγωνίζονταν στην Α1, αλλά η πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα δεν είναι καθόλου καλή. Βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με 18 βαθμούς. Έχει πετύχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και έχει υποστεί 9 ήττες. Εκτός έδρας έχει πάρει τους 12 από τους 18 βαθμούς έχοντας πετύχει 4 νίκες με Κόσκινα (3-1), Έξω Παναγίτσα (2-1), Αυλίδα (1-0) και Κονίστρες (3-0). Έχει γνωρίσει 5 φορές την ήττα από το Ληλάντιο (1-2), Σκύρο (1-5), Ελλήσποντο (0-3), Μιαούλη (0-1) και Δύστο (1-4). Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Νηλέας είχε επικρατήσει στην Κάνηθο με 3-1. 
Σήμερα στις 7:00 το απόγευμα θα γίνει η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας. Από τον αγώνα της Κυριακής θα απουσιάσουν οι τραυματίες Θανάσης Σαμπάνης και Γιάννης Μούντριχας (και οι δύο έχουν ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων), ο στρατευμένος Παναγιώτης Τζέμης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βαγγέλη Περιβολάρη που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης.
ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ
Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου αγωνίζεται η ομάδα νέων του Νηλέα με την αντίστοιχη του ΑΠΚΟ Δροσιάς, για την τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ευβοίας. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ, θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νεοχωρίου και ο νικητής θα περάσει στους οχτώ του θεσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου