Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΗΛΕΑ

Την ερχόμενη Κυριακή 29 Μαίου στις 11.00 το πρωί στο γήπεδο Νεοχωρίου, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του Νηλέα. Θέματα της Συνέλευσης, εκτός από τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, είναι η προκήρυξη εκλογών και οριοθέτηση των στόχων της ομάδας. Μετά την Γενική Συνέλευση και την νέα διοίκηση που πιθανότατα θα προκύψει, θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις και θα προχωρήσουν όλα τα θέματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στάσιμα. Πέντε μέλη του σημερινού διοικητικού συμβουλίου έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να συνεχίσουν να ασχολούνται με τα διοικητικά του Νηλέα. Η νέα διοίκηση θα πρέπει να οριστικοποιήσει τη συμφωνία με τον προπονητή, να ασχοληθεί με την προετοιμασία της ομάδας, να λύσει τα όποια αγωνιστικά και μη προβλήματα που υπάρχουν και να οργανώσει τη εκδήλωση του Ιουλίου, από την επιτυχία της οποίας θα εξαρτηθεί η οικονομική πορεία της ομάδας στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.
Το Σάββατο 14 Μαίου έγινε η τελευταία συγκέντρωση τη χρονιάς που έληξε, με την παρουσία μελών της διοίκησης, του προπονητή και των ποδοσφαιριστών. Όλοι εξέφρασαν την άποψη ότι η χρονιά για το Νηλέα ήταν επιτυχημένη σε όλα τα επίπεδα και ότι θα πρέπει η ομάδα να παραμείνει με το σημερινό έμψυχο δυναμικό της, ώστε οι στόχοι και της νέας χρονιάς να είναι υψηλοί. 
Σχετικά με τους τραυματίες, σοβαρότερος όλων είναι ο τραυματισμός του Αλέξη Μούντριχα που έχει υποστεί ρήξη χιαστού και θα χρειαστεί εγχείρηση.  Πιθανότατα θα χρειαστεί εγχείρηση και ο Γιώργος Ζωντός, ο οποίος αγωνίστηκε το τελευταίο δίμηνο με κάταγμα στο χέρι. Ομαλά εξελίσσεται η αποθεραπεία των Τάσου Μαστροκώστα, Σταύρου Μούντριχα, Τάσου Καρλή και Κώστα Μακρή, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι στην έναρξη της προετοιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου