Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΤΗΝ ΑΕΚ Χ. ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΝΗΛΕΑΣ

Για για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας ο Νηλέας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 3:30 το απόγευμα στο γήπεδο Νεοχωρίου την ουραγό της βαθμολογίας ΑΕΚ Χαλκίδας. Αγωνιστικά η ομάδα μας δεν αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει μεγάλες δυνατότητες, πρέπει όμως να αντιμετωπισθεί με σοβαρότητα. Το ντέρμπι του ομίλου θα διεξαχθεί το Σάββατο, όπου ο δεύτερος στη βαθμολογία Δύστος θα αγωνιστεί στο γήπεδο των Φύλλων με αντίπαλο το Ληλάντιο που βρίσκεται στην τρίτη θέση.
Η ΑΕΚ Χαλκίδας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς. Έχει πετύχει μία νίκη επί των Κονιστρών (πριν από ένα ολόκληρο γύρο) με 2-0 κι έχει αποσπάσει τρεις ισοπαλίες με Κόσκινα (0-0) εντός, Αναγέννηση Ευρίπου (0-0) εκτός και Σκύρο (1-1) εντός. Έχει ακόμη 13 ήττες και τέρματα 7-37. Εκτός έδρας έχει μόνο μία ισοπαλία και οχτώ ήττες. Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Νηλέας είχε επικρατήσει με 2-0.
Το Σάββατο η ομάδα νέων του Νηλέα θα αγωνιστεί στο γήπεδο Κανήθου στις 11:30 με αντίπαλο τη Νεάπολη για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Ο αγώνας δεν παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού η Νεάπολη έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση του ομίλου και η ομάδας μας την τρίτη και θα αγωνιστεί με αρκετές απουσίες.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΤΟΥ ΝΗΛΕΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Πριν από τον αγώνα της Κυριακής, στις 12:00 το μεσημέρι στο γήπεδο Νεοχωρίου έχει προγραμματιστεί η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Νηλέα. Στη συνέλευση θα γίνει ο οικονομικός απολογισμός του 2011 και θα παρουσιαστεί ο προυπολογισμός του 2012. Επίσης θα γίνει συζήτηση για την πορεία της ομάδας και τις προοπτικές της στην εποχή της οικονομικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου