Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ Ο ΝΗΛΕΑΣ 2-1 ΤΗΝ ΑΕΚ Χ.

Το πρώτο γκολ του Νηλέα με κεφαλιά του Παπαρήγα
Δύσκολη νίκη με 2-1 επί της ουραγού ΑΕΚ Χαλκίδας πέτυχε χθες ο Νηλέας για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς μπροστά από τον Δύστο και έντεκα μπροστά από την τρίτη Σκύρο. Η ομάδα μας δεν ικανοποίησε απόλυτα με την απόδοσή της, έχασε όμως ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει πιο νωρίς τη νίκη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν πολύ δυνατά και η αγωνιστική τους παρουσία δεν ανταποκρίνεται στην βαθμολογική τους θέση. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 15ο λεπτό όταν από μακρινή πάσα του Καρλή, ο Γκούμας από το ύψος της περιοχής σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Παπακωνσταντίνου απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 19' ο Μεσσαρτζίδης σούταρε από καλή θέση άουτ και στο στο 23΄ο Μαστροκώστας εκτέλεσε φάουλ και ο Παπαρήγας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας πίεσε περισσότερο και προσπάθησε να φθάσε σ' ένα δεύτερο γκολ. Στο 60' και στο 66' ο Παπακωνσταντίνου απέκρουσε εκπληκτικά σουτ των Μαστροκώστα και Βογιατζή αντίστοιχα. Στο 69' συνδυασμός Σαμαρά-Παπαρήγα απέκρουσε ο Παπακωνσταντίνου και απομάκρυναν οι αμυντικοί. Στο 71' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αυλωναρίτης σούταρε άουτ και στο 73' από φάουλ που εκτέλεσε ο Βογιατζής, ο Τάσος Καρλής με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 77' το ματς έγινε ξανά ντέρμπυ, όταν ο Γιώργος Κότσαρης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την  μπάλα, μείωσε σε 2-1 με αυτογκόλ. Στο 82' ο Παπαρήγας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Παπακωνσταντίνου απέκρουσε για ακόμη μια φορά και στο 87' ο Γκούμας πάσαρε στον Τζέμη, ο οποίος από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ.
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με τους εξής ποδοσφαιριστές:
Κότσαρης Γ. του Ι., Κότσαρης Γ. του Α., Σαμαράς Σ. του Ε., Κότσαρης Σ., Καρλής Α., Βογιατζής, Παπαρήγας (88' Μπονός), Μαστροκώστας (66' Καρλής Γ.), Περιβολάρης (66' Τζέμης Π.), Γκούμας, Ζωντός Γ.
Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα μας αγωνίζεται πάλι εντός έδρας, αυτή τη φορά με την Αυλίδα.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 2-2 ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΝΗΛΕΑ
Μετά από εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα νέων του Νηλέα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με την αντίστοιχη της Νεάπολης για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος υποδομής. Η ομάδα μας θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με απουσίες, αφού δέχθηκε την ισοφάριση στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Το σκορ άνοιξε στο 10' ο Κώστας Κότσαρης και η Νεάπολη πέτυχε το 1-1 στο 25'. Στη εκπνοή του ημιχρόνου (40'), ο Τάσος Μαστροκώστας έκανε το 1-2 και η ισοφάριση ήρθε για τους γηπεδούχους στο 82'. 
Αγωνίστηκαν οι εξής:
Κότσαρης Ι., Ρουμελιώτης, Τζόκας, Σαμπάνης, Κότσαρης Γ. του Α., Καρλής Γ., Καρλής Δ., Δερβενιώτης (68' Καρλής Χ.), Κότσαρης Κ., Μαστροκώστας, Ρέτσας (73' Καρόζης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου