Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΝΗΛΕΑΣ

Την ισχυρή Αυλίδα θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 3:30 το απόγευμα, στο γήπεδο Νεοχωρίου ο Νηλέας για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Στόχος η έβδομη συνεχόμενη νίκη που θα διατηρήσει ή θα αυξήσει το προβάδισμα των τριών βαθμών από το Δύστο. Δεδομένου ότι το πρωτάθλημα πλησιάζει προς το τέλος του, ο μεθαυριανός αγώνας είναι από τους δυσκολότερους για την ομάδα μας και το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών.
Η Αυλίδα αποτελεί την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Έχει εξαιρετική επιθετική γραμμή και καλή αμυντική λειτουργία. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, έχοντας  δέκα  νίκες, πέντε ισοπαλίες, τρεις ήττες και τέρματα 35-18. Έχει ηττηθεί από την Σκύρο εντός (0-2), από το Νηλέα εντός (0-1) και τα Κόσκινα εκτός (0-1). Εκτός έδρας έχει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.
Τον τελευταίο της αγώνα θα δώσει το Σάββατο η μεικτή ομάδα Νηλέα και Κονιστρών για το πρωτάθλημα παίδων. Θα αγωνιστεί στο γήπεδο των Κοσκίνων στις 11:00 το πρωί με αντίπαλο την ομάδα του Αίολου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου