Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ Ο ΝΗΛΕΑΣ 2-0 ΤΗ ΣΚΥΡΟ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ

Ο Γιάννης Γκούμας με άψογη εκτέλεση φάουλ γράφει το 1-0
Μετά από εξαιρετική εμφάνιση ο Νηλέας νίκησε το Σάββατο τη Σκύρο με 2-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Την Κυριακή οι νέοι του Νηλέα πήραν θριαμβευτική πρόκριση επικρατώντας με 4-0 επί της Δροσιάς εκτός έδρας. Στον αγώνα του Σαββάτου, η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο γήπεδο, αγωνίστηκε πειθαρχημένα και κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά δεν ελπίζουν στην κατάκτηση μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων, αγωνίστηκαν με πάθος και προσπάθησαν μέχρι το τέλος να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας της Σκύρου Καραμπίνης, σταμάτησε τις προσπάθειες των Παπαρήγα και Τζέμη, ενώ στο 3ο λεπτό απέκρουσε εκπληκτικά σουτ του Βογιατζή. Στο 30' ο Ζωντός έκανε σέντρα από αριστερά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χιώτη, αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε την παράβαση. Στο 32' ο Μανωλάκης πάσαρε στον Τσελεμπή, αλλά ο Ντίνος Κότσαρης απέκρουσε σωτήρια. Στο 38' ο Γκούμας με άψογη εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ. Στο 49' πάλι ο  Γκούμας μετά από  πάσα του Μακρή, με εκπληκτικό πλασέ έγραψε το 2-0. Ήταν το έβδομο γκολ του Γιάννη Γκούμα σε επτά αγώνες, που δίνει σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα της ομάδας. Στο 55' μακρινό σουτ του Τσελεμπή απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Νηλέα και στο 59' εκτέλεση φάουλ του Ζωντού απέκρουσε δύσκολα ο Καραμπίνης σε κόρνερ. Στο 65' ο Παπαρήγας από θέση τετ α τετ πλάσαρε ελάχιστα άουτ και στο 76' προσπάθεια και σουτ του Ζωντού απέκρουσε πάλι ο Καραμπίνης. Στο 81' μετά από σύχγυση στην περιοχή του Νηλέα, ο Μανωλάκης από καλή θέση σούταρε άουτ.
Η ομάδας μας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Κότσαρης Κ., Μπονός (80' Κότσαρης Σ.), Σαμαράς Στ. του Ε., Μούντριχας Στ., Καρλής Α., Μακρής, Παπαρήγας, Βογιατζής, Τζέμης (70' Μαστροκώστας), Γκούμας, Ζωντός Γ. (88' Καρλής Γ.)
Το ερχόμενο Σάββατο ο Νηλέας αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ελλήσποντο.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΝΗΛΕΑ
Η ομάδα νέων πριν το χθεσινό αγώνα στη Δροσιά
Για την τελική φάση του πρωταθλήματος νέων "Ευάγγελος Κότσαρης", η ομάδα νέων του Νηλέα πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί της Δροσιάς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση και απέδειξαν ότι στον Νηλέα γίνεται συστηματική δουλειά και στις μικρές ηλικίες. Να σημειώσουμε ότι στην βασική ενδεκάδα αγωνίστηκαν τρεις δεκατετράχρονοι και δύο δεκαπεντάχρονοι ποδοσφαιριστές. Το σκορ άνοιξε στο 25' ο Θανάσης Σαμπάνης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Καρλή στο οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τάσος Μαστροκώστας με τρία γκολ που σημείωσε στο 45', στο 56' και στο 72' με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.
Η ομάδα του Νηλέα αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Κότσαρης Γ. του Ι., Ρουμελιώτης, Τζόκας, Σαμπάνης, Κότσαρης Γ. του Α., Καρλής Γ., Καρλής Δ. (53' Κότσαρης Ι.), Κότσαρης Σ., Ρέτσας (79' Καρλής Χ.), Μαστροκώστας, Κότσαρης Κ.
Στην προημιτελική φάση η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερο γήπεδο το νικητή του αγώνα Ερέτρια - Αρτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου