Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΝΗΛΕΑΣ

Δύσκολο εντός έδρας αγώνα δίνει το Σάββατο ο Νηλέας για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας με αντίπαλο την τρίτη στην βαθμολογία Σκύρο. Φυσικά μοναδικός στόχος είναι η νίκη ώστε να παραμείνει στην πρώτη θέση και να διατηρήσει τη διαφορά των τριών βαθμών από το Δύστο. Ο αγώνας του Σαββάτου γίνεται δυσκολότερος αφού υπάρχουν προβλήματα απουσιών, όμως το έμψυχο υλικό της ομάδας είναι πλούσιο και ο προπονητής Αργύρης Μαστραγγελής δεν δείχνει να ανησυχεί. Θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους ο Βαγγέλης Περιβολάρης, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Κότσαρης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 2:00 το μεσημέρι και όχι στις 1:00, όπως αρχικά είχε ορισθεί από την ΕΠΣ Ευβοίας.
Η Σκύρος  βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς, έχοντας δώδεκα νίκες, πέντε ισοπαλίες, τρεις ήττες και τέρματα 50-21. Να σημειωθεί ότι έχει ηττηθεί μόνο από την ομάδα μας (3-2 στη Σκύρο) και δύο φορές από το Δύστο εντός κι εκτός έδρας με το ίδιο σκορ 2-0. Εκτός έδρας έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόνο μία ήττα. 

ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΝΗΛΕΑ
Για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος νέων "Ευάγγελος Κότσαρης" η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δροσιά με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλντι. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί και πέρυσι αντιμέτωπες στην ίδια φάση με το Νηλέα να επικρατεί στο Νεοχώρι με 4-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου