Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΝΗΛΕΑΣ

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας και για την 23η αγωνιστική ο Νηλέας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις  5:00 το απόγευμα στο γήπεδο Νεοχωρίου το Μαρμάρι. Την ίδια ώρα ο Δύστος που ακολουθεί θα υποδεχθεί τις Κονίστρες. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και φυσικά στοχεύει μόνο στη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή. Θα απουσιάσει ο τραυματίας Περιβολάρης, ενώ αναμένεται να δώσει το παρόν ο στρατευμένος Παπακωνσταντίνου. 
Το Μαρμάρι βρίσκεται στην ένατη θέση με 23 βαθμούς. Έχει πέντε νίκες, οχτώ ισοπαλίες, εννέα ήττες και τέρματα 25-42. Εκτός έδρας έχει πετύχει μόνο μία νίκη επί της ΑΕΚ (2-0), έχει αποσπάσει τρεις ισοπαλίες από την Αναγέννηση  Ευρίπου (1-1), την Κάρυστο (1-1) και τον Αμαρυνθιακό (2-2) ενώ έχει υποστεί επτά ήττες. Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 1-1.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ 
Την Κυριακή στις 5:00 το απόγευμα στο γήπεδο Αλιβερίου, η ομάδα νέων θα αντιμετωπίσει την Ερέτρια για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος "Ευάγ. Κότσαρης" με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά. Εφόσον τα καταφέρει θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο μικρό ή στο μεγάλο τελικό του θεσμού που θα διεξαχθούν στο γήπεδο Νεοχωρίου. Η ομάδα μας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και υπάρχει αισιοδοξία ότι με εμφάνιση ανάλογη με αυτή στη Δροσιά θα τα καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου