Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΝΗΛΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ. ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΝΙΚΗ 5-1 ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ

Το κλίμα εφορίας για τη μεγάλη νίκη του Σαββάτου επί του Μαρμαρίου, διαδέχθηκε χθες η απογοήτευση για τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στο γήπεδο του Αλιβερίου, μετά τον αγώνα της ομάδας νέων με την Ερέτρια. Πιο συγκεκριμένα, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας ο Νηλέας επικράτησε με το επιβλητικό 5-1, του πάντα δυνατού και επικίνδυνου Μαρμαρίου, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και σκόρπισε αισιοδοξία στους φίλους του, λίγο πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Δυστυχώς το απόγευμα της Κυριακής τα πάντα άλλαξαν, αφού μετά την ήττα της ομάδας μας, για την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος νέων "Ευάγ. Κότσαρης", από την αντίστοιχη του Απόλλωνα/Ακαδ. Ερέτρειας, ακολούθησαν σκηνές βίας και άγριου ξυλοδαρμού, νεαρών ποδοσφαιριστών, παραγόντων και φιλάθλων της ομάδας μας από ανεγκέφαλους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Μάλιστα τα θλιβερά γεγονότα, που συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα, έλαβαν χώρα παρουσία του προέδρου και του γενικού γραμματέα της ΕΠΣ Ευβοίας.

5-1 Ο ΝΗΛΕΑΣ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ
Το πρώτο γκολ του Νηλέα με απευθείας εκτέλεση φάουλ
του Γιάννη Γκούμα
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Νηλέας πέτυχε την ενδέκατη συνεχόμενη νίκη του, επικρατώντας του Μαρμαρίου με το ευρύ 5-1. Στο 6ο μόλις λεπτό ο Γκούμας με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ. Στο 18' δυνατό σουτ του Μαστροκώστα απέκρουσε ο Αράζος και στο 23' διαδοχικά σουτ των Γκούμα και Μαστοκώστα αποκρούστηκαν από αμυντικούς. Στο 37' ο Γκούμας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Καρλής με πέναλντι έκανε το 2-0. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ζωντός με μακρινή πάσα βρήκε τον Καρλή, ο οποίος πέτυχε το 3-0. Στο 56' φάουλ του Ζωντού απέκρουσε ο Αράζος και με την εκτέλεση του κόρνερ ο Γκούμας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 58' ωραία προσπάθεια και σουτ του Παπαρήγα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 62' από μπαλιά του Παπακωνσταντίνου, ο Γκούμας  πέρασε και τον τερματοφύλακα κι έγραψε το 4-0. Στο 68' μετά από σέντρα του Διακάκη, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μακρή και ο Βουτυράκης με πέναλντι μείωσε σε 4-1. Το 78' σουτ του Γιώργου Καρλή κατέληξε κόρνερ και στο 84' από σέντρα του Γκούμα, ο Μακρής σούταρε αλλά ο Αράζος απέκρουσε. Στο 85' από πάσα του Μακρή, ο Παπακωνσταντίνου πλάσαρε ελάχιστα άουτ και στο 87' μετά από εξαιρετικό συνδυασμό, ο Σαμαράς πάσαρε κι ο Παπακωνσταντίνου διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Κότσαρης Κ., Παπαρήγας, Σαμαράς Στ., Μούντριχας Στ., Κότσαρης Σ. (55' Μπονός), Μακρής, Μαστροκώστας (55' Παπακωνσταντίνου), Βογιατζής, Καρλής Α. (66' Καρλής Γ.), Γκούμας, Ζωντός.
Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο γήπεδο Μονοδρίου με αντίπαλο τις Κονίστρες.


ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ
Σκηνές βίας και άγριου ξυλοδαρμού εκτυλίχθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο Αλιβερίου, μετά τη λήξη του αγώνα Νηλέας - Ακαδημία/Απόλλων Ερέτριας για την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος νέων "Ευάγγελος Κότσαρης". Όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε τη λήξη του αγώνα, περίπου είκοσι οπαδοί της Ερέτριας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις και χτύπησαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας μας. Μετά από περίπου πέντε λεπτά και αφού με την παρέμβαση παραγόντων και των δύο ομάδων τα πράγματα ηρέμησαν, οι ίδιοι οπαδοί χτύπησαν έξω από το γήπεδο, φιλάθλους και δύο ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας. Να αναφέρουμε ότι με τη λήξη του αγώνα, στο γήπεδο βρέθηκε ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ε.Π.Σ. Ευβοίας, ο οποίοι κι έχουν άποψη για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν. Οποιαδήποτε μορφή βίας δεν έχει καμία θέση στον αθλητισμό. Όταν όμως η βία κάνει την εμφάνισή της σε αγώνες υποδομής, οι συνέπειες είναι τραγικές και απαιτούνται δραστικές αποφάσεις.
Για την ιστορία στο αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο δυστυχώς περνάει σε δεύτερη μοίρα, η Ερέτρια ήταν καλύτερη και νίκησε με 2-1 με δύο γκολ του Μεμάι, στο 11' και στο 49', ενώ για το Νηλέα μείωσε στο 75' ο Σωτήρης Κότσαρης, οποίος θα μπορούσε να ισοφαρίσει ένα λεπτό πριν τη λήξη αλλά το πλασέ του κατέληξε ελάχιστα άουτ.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε  με την εξής σύνθεση:
Κότσαρης Γ. του Ι., Ρουμελιώτης, Τζόκας, Σαμπάνης, Κότσαρης Γ. του Α., Κότσαρης Σ., Καρλής Δ. (50' Κότσαρης Ι.), Καρλής Γ., Ρέτσας (58' Καρλής Χ.), Μαστροκώστας, Κότσαρης Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου