Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΕΧΑΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ - ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ Ο ΝΗΛΕΑΣ

Το σερί των έντεκα συνεχόμενων νικών του Νηλέα σταμάτησε το Σάββατο στο γήπεδο Μονοδρίου, μετά το ισόπαλο 2-2 με τις Κονίστρες, διατηρήθηκε όμως το αήττητο και η πρώτη θέση στη βαθμολογία. Έτσι δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα μας χρειάζεται τέσσερις βαθμούς στους αγώνες με Δύστο εκτός και Κάρυστο εντός, για να κατακτήσει τον τίτλο και την απευθείας άνοδο στην Α1 κατηγορία. Είναι γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του Νηλέα υποτίμησαν τον αντίπαλο, ο οποίος αγωνίστηκε πολύ κλειστά στην άμυνα και με όπλο τις αντεπιθέσεις βρέθηκε στο ημίχρονο να προηγείται με 2-0. Στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος συνετέλεσε η διαιτησία του κ. Ρουμπή και του δεύτερου βοηθού κ. Δελχά. Ο πρώτος αφού ανέχτηκε το σκληρό και σε πολλές περιπτώσεις αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων, εκνεύρισε με τις αποφάσεις του και χρέωσε με αναίτιες κάρτες τους ποδοσφαιριστές της ομάδα μας, αρνήθηκε δύο καταφανέστατα πέναλντι και απέβαλε τον Γιάννη Παπαρήγα με δύο κίτρινες κάρτες "εφεύρεση". Ο δεύτερος βοηθός υπέπεσε σε σωρεία λαθών, με πιο σημαντικό ότι δεν υπόδειξε σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ του δεύτερου γκολ των Κονιστρών.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδα μας μπήκαν πολύ χαλαρά στον αγώνα, θα μπορούσαν όμως να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Γκούμας στο 2', ο Ζωντός στο 13' και ο Σ. Κότσαρης στο 16' έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Στο 22' ο Μπούσι βγήκε τετ α τετ, αλλά ο τερματοφύλακας του Νηλέα απέκρουσε σωτήρια κι στο επόμενο λεπτό σε παρόμοια φάση ο Ζέρβας με ψηλοκρεμαστό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 32' σουτ του Παπαρήγα πέρασε λίγο άουτ και στο 36' ο Πόγκας σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφθασε στον Μπούσι, ο οποίος από εμφανή θέση οφσάιντ έκανε το 2-0. Στο 38' φάουλ του Ζωντού αποκρούστηκε από αμυντικό πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
Ο Τάσος Καρλής με κεφαλιά μειώνει σε 2-1
Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής του Νηλέα έκανε δύο αλλαγές και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Στο 48' ο Σ. Κότσαρης, στο 51' και στο 56' ο Ζωντός και στο 54' ο Καρλής δεν κατάφεραν να σκοράρουν, αλλά στο 58' από κόρνερ του Ζωντού, ο Καρλής με κεφαλιά μείωσε και στο 60' ο Γκούμας με σουτ από κοντά ισοφάρισε. Η ομάδα μας συνέχισε να είναι καταιγιστική, στο 68' ο Γκούμας εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, στο 71' σουτ του Παπακωνσταντίνου απέκρουσε ο Μίρκος και στο 73' σουτ του Ζωντού πέρασε άουτ. Στο 76' ο Παπαρήγας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής όχι μόνο δεν υπέδειξε την καθαρή παράβαση, αντίθετα απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Νηλέα με δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η ομάδα μας πίεσε για ένα τρίτο γκολ, στις καθυστερήσεις σε σέντρα του Ζωντού η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πίγκου, όμως ο διαιτητής δεν έδειξε τίποτα και έτσι το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
H σύνθεση του Νηλέα:
Κότσαρης Κ., Παπαρήγας, Σαμαράς Στ. του Ε., Μούντριχας Στ. (46' Μπονός), Κότσαρης Σ., Μακρής (46' Παπακωνσταντίνου), Μαστροκώστας (80' Κότσαρης Γ. του Α.), Βογιατζής, Καρλής Α., Γκούμας, Ζωντός.
Το μεθεπόμενο Σάββατο έχουμε την 25η αγωνιστική, που περιλαμβάνει το ντέρμπι ανάμεσα στο Νηλέα και τον Δύστο και θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή.
ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
Την Μ. Τετάρτη η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στις 5:30 στο γήπεδο Αγ. Νικολάου, τον πρωτοπόρο της Α1 κατηγορίας Ευβοικό, ενώ την Μ. Παρασκευή την ίδια ώρα στο γήπεδο Νεοχωρίου, θα αγωνιστεί με το Αιγαίο Αχλαδερής σε φιλικό αγώνα, για τη συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου